Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cat te costa Dacia Sandero cu culoarea preferata. Producatorii au facut anuntul pentru 2020

Playtech Playtech,
Cat te costa Dacia Sandero cu culoarea preferata. Producatorii au facut anuntul pentru 2020

Cei de la Renault Romania au lansat pe piata nou oferta pentru modelul Dacia Sandero si, conform acestora, indiferent de varianta, daca un client doreste alta culoare, in afara celei de baza, va plati 310 euro in plus. Cat te costa Dacia Sandero cu culoarea preferata Dacia Sandero, avand un pret de plecare de 9750 . continuă pe Playtech

Volkswagen Golf, cea mai vanduta masina din Europa si in 2019. Cum stau Dacia Sandero si Duster in topul realizat de JATO

Vanzarile celor mai cunoscute modele marca Dacia, Sandero si Duster, au crescut in 2019 comparativ cu anii anteriori, dupa cum o arata o analiza a JATO citata de Best Selling Cars. Un numar de 224. 659 de.

Cel mai adorabil animal de companie nu este cel la care te astepti: cat costa

De-a lungul anilor, au existat mai multe trenduri cand vine vorba de animale de companie. Niciunul nu este insa la fel de ciudat precum achizitia acestor vietati adorabile. in situatia in care nu mai doresti sa-ti impartasesti afectiunea cu pisici, caini sau diverse tipuri de pasari, in 2020, poti cumpara o mini vacuta. Aceasta nu .

Curs valutar BNR, 27 februarie 2020. Cat costa azi principalele monede

BNR va emite noul cus valutar joi, 27 februarie 2020, in jurul orei 13. Valorile principalelor valute internationale vor fi actualizate si afisate atat pe site-ul oficial al Bancii, cat si mai jos. Curs valutar BNR joi, 27 februarie Banca Nationala a Romaniei BNR) va actualiza valorile monedelor lumii joi, 27 februarie. Data precedenta, 26 .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )