Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cum arata Dacia produsa de italieni. Ar fi fost mai tare decat orice a lansat Renault

Playtech Playtech,
Cum arata Dacia produsa de italieni. Ar fi fost mai tare decat orice a lansat Renault

Compania de top din Romania dupa venituri si cel mai mare exportator al tarii, Dacia a parcurs un drum lung de la conceptia sa ca o companie comunista de stat. Gasindu-si nisa in sectorul low-cost, Dacia a fost culmea multor glume, insa producatorul roman de masini este unul dintre brandurile de masini cu cea mai . continuă pe Playtech

CORONAVIRUS |Florin Citu: Mi-a fost mai frica de deficit si capacitatea de finantare a Romaniei decat de COVID-19

Ministrul Finantelor, Florin Citu, sustine ca in aceasta perioada a pandemiei s-a temut mai tare problemele legate de capacitatea de finantare a Romaniei, decat de pericolul de a fi contaminat cu noul.

Florin Citu spune ca i-a fost mai frica de deficit decat de Covid-19

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a afirmat ca singura ingrijorare a sa in toata aceasta perioada a fost situatia finantelor publice, iar frica pentru stabilitatea si capacitatea de finantare a tarii a fost mai mare decat cea de Covid-19.

Exporturile au scazut la jumatate in aprilie, prima luna de blocaj complet datorat pandemiei. Importurile au fost mai rezistente, contractia lor fiind de putin peste 30%

Exporturile Romaniei s-au injumatatit in aprilie iar importurile s-au contractat cu putin peste 30% tot in aprilie, prima luna de blocaj complet ca urmare a pandemiei de coronavirus, arata datele Institutului National de Statistica transmise marti. in primele 4 luni, Romania a exportat mirfuri de circa 20 de miliarde de euro, iar importurile au totalizat 26 de miliarde euro. Astfel, deficitul balantei comerciale in perioada 1. IV 2020 a fost de 6 miliarde de euro, mai mare cu aproape un miliard de euro decat cel inregistrat in perioada 1. IV 2019, mai arata datele Statistice.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )