Libnet.ro
UNICEF

16:00

Dacia Papuc revine: cel mai tare model de Duster, dezvaluit. De ce poate fi modelul perfect pentru romani

Playtech Playtech,
Dacia Papuc revine: cel mai tare model de Duster, dezvaluit. De ce poate fi modelul perfect pentru romani

Dacia Duster, alaturi de Sandero, a avut un succes imens in Europa. Dar Renault si Dacia au intarziat sa lanseze o versiune aparte: pick-up. De acum avem una. inca de la primul Logan, Dacia. continuă pe Playtech

Cat va costa Samsung Note 20 si ce are special cel mai scump model

Samsung a anuntat deja un eveniment de tip Unpacked pe 5 august, cand cel mai probabil vom afla toate detaliile despre seria Galaxy Note 20. Pana atunci, avem cateva preturi neoficiale. Pe 7.

Cel mai mare traseu pentru drumetii din Romania. Strabate 10 judete

Via Transilvanica, cel mai mare traseu de drumetii din tara, care strabate 10 judete din tara, este aproape de finalizare. Anul acesta au fost inaugurati 258 de kilometri, din 684 de kiolmetri cat va masura traseul de drumetii la final. Cel mai mare traseu pentru drumetii din Romania. Strabate 10 judete Traseul Via Transilvanica dedicat .

Cati bani costa cel mai ieftin din Romania. De ce este atat de accesibil

Prezentat oficial in Romania, acest este cel mai ieftin. Nu doar pretul il face sa fie unul dintre cele mai accesibile din istorie. Motivul pentru este atat de accesibil. Cati bani costa cel mai ieftin din Romania. Pentru prima data in istorie, oricine poate avea acest GT 2+ fara precalificare, adica fara .

Cel mai ieftin Renault Captur costa 15.900 euro. Iata cum arata!

Cel mai vandut crossover mic din Europa porneste de la 15. 900 euro 13. 361 euro + TVA) in Romania. Iata ce primesti comandand cel mai ieftin Renault Captur! Multi producatori iti promit preturi.

Cel mai ambitios studiu despre ADN ne-ar putea arata adevaratul traseu al sclaviei

In contextul actual al scandalurilor pe teme rasiale, cercetatorii fac descoperiri cel putin interesante. Oamenii de stiinta de la o companie de genetica au publicat cel mai mare studiu ADN.

Cum s-a schimbat viata in cel mai nordic oras din lume, locul unde acum cateva zile temperatura a atins un record de 21,7 grade

Longyearbyen are 2. 300 de locuitori si este considerat cel mai nordic oras din lume, fiind cea mai mare asezare din arhipelagul norvegian Svalbard. Este unul dintre locurile unde clima s-a schimbat cel mai mult in lume in ultimii 40 de ani, iar asta se vede in multe aspecte ale vietii de zi cu zi, fie ca este vorba de cladirile care se prabusesc in permafrost sau de numarul tot mai mare de avalanse. Amanunt interesant, in Svalbard sunt interzise pisicile, pentru a proteja fauna locala, si tot acolo ursii polari sunt atat de numerosi, incat oamenii nu au voie sa se aventureze in afara localitatilor decat daca sunt inarmati.

Cat costa OnePlus Nord in Romania: cel mai ieftin OnePlus are cateva calitati deosebite

OnePlus Nord a fost, probabil, cel mai asteptat telefon de la aceasta companie. Si nu doar in 2020. E primul care trage, din nou, pretul in jos. Asta in timp ce OnePlus se bate si la.

Cel mai mare numar de cazuri noi de COVID-19 raportate in Bucuresti de la debutul pandemiei Cluj, singurul judet fara noi imbolnaviri

Capitala inregistreaza joi cel mai mare numar de cazuri noi de coronavirus - 223 -, de la debutul pandemiei. intr-un singur judet, Cluj, nu au fost raportate noi imbolnaviri in ultimele 24 de ore.

Cel mai bun piure din lume. Chef Florin Dumitrescu a dezvaluit reteta secreta

Desi toata lumea stie sa faca un piure, exista cateva mici detalii care vor face diferenta intre unul foarte bun si unul mai putin bun. Pentru a obtine garnitura perfecta trebuie sa stim cateva secrete. Chef Florin Dumitrescu a dezvaluit tehnica prin care putem obtine un preparat cremos si gustos, folosind aceleasi ingrediente. Cum sa .

Cine este cel mai valoros club din fotbalul mondial. 6 echipe din Anglia sunt in top 10

Brand Finance a calculat inaintea crizei generate de coronavirus, o valoare a sectorului de 20,219 miliarde de euro. intre timp, din cauza pandemiei, marcile celor mai valoroase cluburi de fotbal din lume s-au micsorat cu 751 de milioane de euro in ultimele luni. Sase echipe din Maria Britanie sunt in top 10. Care este cel .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )