Libnet.ro
UNICEF

21:47

Decizia care strica planurile Dacia: ce se intampla cu masina electrica?

Playtech Playtech,
Decizia care strica planurile Dacia: ce se intampla cu masina electrica?

Renault a anuntat ca va prezenta Dacia electrica la salonul auto din Geneva. Doar ca acel plan, pe ultima suta de metri, a fost dat peste cap. Decizia vine de la guvernul din Elvetia si nu. continuă pe Playtech

Decizia care ne va costa pe toti. Ce se intampla dupa ce Gabriela Firea a renuntat la Taxa Oxigen

Greanpeace reactioneaza la decizia primarului Capitalei, Gabriela Firea, de a elimina taxa Oxigen. Reprezentantii organizatiei spun ca, in acest fel, primarul se face direct raspunzator pentru calitatea aerului din Bucuresti si pentru sanatatea populatiei. Cate vieti costa gestul primaritei Greanpeace Romania spune ca eliminarea taxei Oxigen este un act populist si iresponsabil si ca aceasta .

Decizia pentru Romania care te face sa iei in calcul o masina electrica

Cei mai multi producatori auto au scos pe piata modele electrice. Exista, insa, cateva impedimente pentru care nu-s adoptate la scara larga. Romania stie ca trebuie sa se alinieze la.

Citroen lanseaza o masina electrica de doua locuri, pe care o poti conduce fara permis

Producatorul francez spune ca masina, care a primit numele de Ami prieten, in limba franceza), a fost conceputa pentru condusul prin oras si pe strazi inguste.

Cum sa prelungesti viata bateriei daca ai o masina electrica

Masinile electrice sunt modele pe care nu le vezi pe toate strazile din Romania, e adevarat. Dar nu se stie niciodata cand treci la asa ceva, daca n-ai facut-o deja. Se spune ca viitorul.

Decizia care ar forta Apple sa nu te mai usuce de bani

Apple e una dintre companiile care detesta deciziile din UE care privesc drepturile consumatorilor. Cea mai noua ar insemna ca-ti poti folosi telefonul mai mult timp cu un cost mai mic. in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )