Libnet.ro
UNICEF

13:00

Surpriza Renault pentru romani: cand se lanseaza Dacia electrica

Playtech Playtech,
Surpriza Renault pentru romani: cand se lanseaza Dacia electrica

La aproape o saptamana dupa ce-a confirmat ca vom avea o Dacia electrica, Renault confirma si data de prezentare. Si, da, e o veste buna. Renault a anuntat ca Dacia electrica nu va veni. continuă pe Playtech

Cristina Ciobanasu, surpriza uriasa pentru Vlad Gherman, chiar de ziua lui. A anuntat pe toata lumea

Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman, ajunsi celebri prin filmul Pariu cu viata, formeaza unul dintre cele mai solide si apreciate cupluri din showbiz-ul autohton. Ea l-a cunoscut cand el avea 17 ani, iar de atunci a trecut un deceniu de iubire. Ieri a fost ziua lui, asa ca a venit si o surpriza uriasa. Cristina .

Dacia electrica, premiera mondiala la Geneva 2020

Grupul Renault a confirmat oficial apropiata aparitie a primului model EV de la Dacia, la Salonul Auto de la Geneva 2020. Marca autohtona vine si cu o promisiune majora: cea mai accesibila masina de oras 100%.

VESTI EXCELENTE pentru ROMANI! EI vor primi 6 SALARII MEDII la iesirea la PENSIE! Este DECIZIA momentului

Vesti bune pentru acesti romani. Camera Deputatilor a adoptat un proiect legislativ conform caruia cadrele didactice din mediul rural vor primi un sprijin financiar. Statul vrea sa le ofere bani pentru a se.

Citu raspunde USR: Cum sa ne acuzi ca facem blat cu PSD pentru anticipate cand esti partenerul nostru si vrei anticipate?

Ministrul demis al Finantelor, Florin Citu, s-a declarat surprins de criticile USR la adresa liberalilor. El i-a raspuns deputatei USR Cosette Chichirau, care a acuzat PNL de blat cu PSD si de faptul ca liberalii au sacrificat alegerile in doua tururi pentru anticipate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )