Libnet.ro
UNICEF

17:01

Umilinta totala pentru Dacia! Anuntul care arunca totul in aer

Playtech Playtech,
Umilinta totala pentru Dacia! Anuntul care arunca totul in aer

Dacia, Renault si Nissan trec printr-un moment dificil, dupa ce fostul lor lider da de pamant cu cifrele de afaceri. Chiar daca acuzatiile vin din partea lui Carlos Ghosn, acuzat la randul sau de fapte ilicite, declaratiile au destul de multa greutate. Dacia, umilita public de fostul director Omul de afaceri a acordat un interviu . continuă pe Playtech

Umilinta suprema pentru Ciprian Marica. Ce au facut acum sotia si amanta lui

In aprilie 2020 a fost facuta publica o inregistrare din august 2019 cand Ciprian Marica a dat gol in deplasare, au spus carcotasii. Suprins doar in prosop, in interiorul unui hotel din Cluj, fostul atacant al nationalei a simtit glontul trecandu-i pe la ureche cand Florin Muntean, sotul amantei sale, l-a filmat intr-o asemenea ipostaza.

Momentul decisiv pentru Dacia: fostul presedinte Renault, acum fugar, dezvaluie ce s-a intamplat cu marca romaneasca

Nu mai e o surpriza ca Dacia are mare trecere in Europa. Masinile sunt ieftine, livreaza la nivelul asteptarilor si clientii sunt multumiti. Fostul presedinte Renault - Nissan a vorbit.

Facebook, schimbari importante pentru utilizatori! Anuntul mult asteptat al lui Mark Zuckerberg

Facebook anunta noi schimbari pe platforma! Utilizatorii vor putea sa faca apeluri video in direct la care sa participe pana la 50 de persoane. Pandemia de COVID-19 si cererile tot mai mari de servicii video au favorizat luarea acestei decizii.

Stirea zilei pentru acesti romani care stau la bloc. Acum trebuie sa scoata bani multi din buzunar

S-a ajuns in punctul in care problemele statului la bloc au ajuns la un nivel aproape absurd. De data asta vorbim de aproape 1,8 miliarde de euro necesare. Cladirile ar trebui sa fie mai.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )