Libnet.ro
UNICEF

08:00

Mihai Constantinescu, internat de urgenta la Spitalul Floreasca! A suferit un stop cardio respirator

Playtech Playtech,
Mihai Constantinescu, internat de urgenta la Spitalul Floreasca! A suferit un stop cardio respirator

Artistul Mihai Constantinescu a fost internat de urgenta la Spitalul Floreasca din Capitala, dupa ce a suferit un stop cardio respirator, timp de 10 minute, potrivit unor surse Observator. tv. Medicii au intervenit de urgenta si l-au resuscitat pe cintaret, insa starea lui este in continuare incerta. Cadrele medicale il tin acum sub stricta supraveghere. Mihai [] . continuă pe Playtech

Mihai Constantinescu, internat de urgenta la Spitalul Floreasca

Cunoscutul artist Mihai Constantinescu a fost internat de urgenta la Spitalul Floreasca din Bucuresti. Constantinescu, in varsta de 73 de ani, ar fi stat in stop cardiac vreme de 10 minute, sustin apropiati ai.

UPDATE |Cantaretul Mihai Constantinescu, STOP cardio-respirator! Toata Romania a iNGHETAT efectiv

Cantaretul Mihai Constantinescu a fost dus de urgenta la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala in aceasta seara, dupa ce ar fi suferit un stop cardio-respirator, relateaza digi24. ro.

Cantaretul Mihai Constantinescu, in spital dupa un stop cardio-respirator

Cantaretul Mihai Constantinescu, in varsta de 73 de ani, a fost dus la Spitalul Floreasca din Capitala, luni, in urma unui stop cardio-respirator. Medicii l-au resuscitat, iar acum Mihai Constantinescu este la Terapie Intensiva, au precizat, pentru Mediafax, surse medicale.

Mihai Constantinescu, in stop cardio-respirator. Cantaretul a fost dus in stare critica la spital

Cantaretul Mihai Constantinescu, in varsta de 73 de ani, a fost dus de urgenta la spital in aceasta seara dupa ce ar fi suferit un stop cardio-respirator, potrivit Digi24. Medicii incearca sa il resusciteze si nu au dat deocamdata date despre starea sa.

Mihai Constantinescu, in stop cardio-respirator. Starea cantaretului este critica

Cantaretul Mihai Constantinescu, in varsta de 73 de ani, a fost dus de urgenta la spital in aceasta seara, 13 mai, dupa ce a suferit un stop cardio-respirator, potrivit Digi24. Medicii spun ca starea artistului este extrem de grava.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2171 seconds )