Libnet.ro
UNICEF

15:30

Angela Merkel a dat vestea sumbra. Ce se intampla cu sute de mii de romani din Germania

Playtech Playtech,
Angela Merkel a dat vestea sumbra. Ce se intampla cu sute de mii de romani din Germania

Angela Merkel a facut anuntul sumbru in ceea ce priveste pandemia de coronavirus. Restrictiile impuse, printre care inchiderea restaurantelor si locurilor de cultura, raman in vigoare pana pe 10 ianuarie 2021. Astfel, sute de mii de romani, care traiesc si muncesc in Germania, vor fi afectati. Germania a prelungit restrictiile pentru a limita raspandirea coronavirusului. continuă pe Playtech

Ungaria si Polonia blufeaza. Angela Merkel ar trebui sa-si joace toate cartile

La sfarsitul mandatului sau de cancelar, Angela Merkel ar putea fi tentata sa faca un compromis cu Polonia si Ungaria in numele salvarii acordului fiscal istoric, dar nu ar trebui, intrucat miza e mult mai importanta si, contrar aparentelor, UE are cartile in mana, scrie Andreas Kluth, editorialist Bloomberg.

Angela Merkel este impotriva planurilor unor guverne regionale din Germania de a lasa hotelurile deschise de Craciun

Cancelarul Angela Merkel s-a aratat impotriva planurilor unor guverne regionale din Germania de a lasa hotelurile deschise de Craciun, avertizand ca exista riscul ca pandemia de Covid-19 sa se inrautateasca, noteaza Reuters, care citeaza surse din interiorul unei videoconferinte care a avut loc luni.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )