Libnet.ro
UNICEF

06:45

EXCLUSIV Vedeta din Romania care s-a mutat cu sotul sau in alta tara, de teama virusului. Ce reguli stricte sunt: Amenda pe loc!

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Vedeta din Romania care s-a mutat cu sotul sau in alta tara, de teama virusului. Ce reguli stricte sunt: Amenda pe loc!

Pandemia de coronavirus a bagat groaza in vedetele noastre care nu mai stiu cum sa paraseasca Bucurestiul, din cauza numarului periculos de mare de bolnavi Covid-19. Speriata de restrictiile dure luate de autoritati, dar si de situatia tragica din spitale, unde cu greu se elibereaza un pat la ATI, mai multe vedete din Romania au . continuă pe Playtech

Vedeta din Romania care isi incearca norocul la Kanal D dupa ce a fost concediata de Antene

O vedeta care a trecut pe la Antena isi incearca acum norocul la Kanal D. Aceasta a fost concediata si considera ca vine cu forte proaspete in noul post de televiziune, dupa toate ce s-au petrecut. Despre cine este vorba? Detalii de la apropiatii vedetei. A fost concediata de la Antena, iar acum vrea sa .

Vedeta din Romania care a incalcat legea de 2 ori intr-o ora. Motivul? Se grabea la sala!

O vedeta din Romania a incalcat legea de 2 ori intr-o ora. Motivul pentru care a facut-o este acela ca se grabea sa ajunga la sala. Despre cine este vorba, cititi in articolul de mai jos. Cine a incalcat legea de doua ori in doar o ora. Ce vedeta s-a grabit sa ajunga la sala .

Vedeta din Romania care isi executa silit fostul sot. Scandal pentru bani si copii

Gina din serialul La Bloc isi executa silit fostul sot pentru neplata pensiei alimentare. Scandalul pentru bani si copii ia amploare. Vedeta din Romania care isi executa silit fostul sot Actrita de telenovele Ioana Picos si fostul ei sot, Mihai Fagadaru, au decis sa divorteze la cinci ani de la casatorie, in toamna anului trecut.

Simona Halep, alaturi de o vedeta din Romania la care nimeni nu se gandea. Cu cine a fost surprinsa

Zilele trecute, Simona Halep a participat la o sesiune foto alaturi de o ravnita vedeta din Romania. Aducerea lor sub acelasi obiectiv a fost surprinzatoare pentru public. Simona Halep, sesiune foto alaturi de o vedeta din Romania Simona Halep a revenit la activitatile de zi cu zi dupa ce a trecut cu brio peste problemele .

Cantareata din Romania care are 5 copii. Cum face fata, in pandemie: Te storc de energie!

Raluca ex-Angels, este cu, adevarat o mamica eroina. Ea si sotul ei, de meserie procuror, au cinci copii, Serafim 12 ani, Casian 10 ani, Emilian- 6 ani, Maria 8 ani Anastasia 3 ani. Cum e viata in pandemie cu cinci copii, dar si daca isi mai doreste copii, a povestit Raluca .

Oana Zavoranu, prima emisiune in care desfiinteaza vedetele din Romania. Ce dezvaluiri in premiera face

Dupa ce a revenit spectaculos pe micile ecrane anul trecut, chiar din postura in care publicul a cunoscut-o, cea de actrita, in serialul Sacrificiul, Oana Zavoranu continua sa uimeasca. Vedeta si-a lansat azi emisiunea online, postata pe canalul sau de Youtube, unde va desfiinta toate persoanele publice pe care aceasta le considera nedemne de a .

FOTOREPORTAJ Viata in pandemie - impactul COVID-19 in viata oamenilor obisnuiti din Romania

9 luni, 42 localitati, 6 fotografi si un proiect vizual: Viata in pandemie. Documentaria. ro lanseaza site-ul Viata in pandemie, o arhiva de fotografii care documenteaza impactul crizei COVID-19 in viata oamenilor obisnuiti din Romania: 40 de fotoreportaje din 42 de localitati din Romania, realizate pe parcursul ultimelor 9 luni de 6 fotojurnalisti. Povesti despre medici, antreprenori locali, voluntari, artisti, oameni din societatea civila, turisti, preoti.

Televiziunea care dispare din Romania. in plina pandemie, nu poate determina oamenii sa se uite la ea

Din prina luna a noului an, televiziunea de filme Paramount Channel se inchide. Acest anunt a fost publicat sub forma de promo, ce ruleaza pe post si pe YouTube. Televiziunea care dispare din Romania Este finalul unei calatorii. Paramount Channel se va inchide in ianuarie. Dar filmele voastre preferate vor gasi o noua casa, la .

Surpriza pe final de an! Se inchide o televiziune din Romania

Amatorii de filme din Romania vor avea cu o televiziune mai putin. De ce? Postul Paramount Channel se inchide in Romania din ianuarie 2021. Anuntul a fost publicat sub forma unui promo, care ruleaza atat pe.

Care sunt cele mai cautate meserii din Romania

In ultima perioada, cele mai cautate meserii din Romania sunt legate de domeniile IT, financiar si medical. Si serviciile de curierat s-au regasit pe lista preferintelor romanilor Cele mai cautate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )