Libnet.ro
UNICEF

19:32

Gestul revoltator al lui Klaus Iohannis, chiar inainte de alegeri. Ce a putut face

Playtech Playtech,
Gestul revoltator al lui Klaus Iohannis, chiar inainte de alegeri. Ce a putut face

Suntem in momentul electoral care va decide senatorii si deputatii ce ne vor reprezenta in Camera Deputatilor si in Senat pentru urmatorii patru ani. in plina pandemie si cu numeroase localitati in carantina, autoritatile ofera cetatenilor romani un motiv suplimentar sa vina la urne: restrictiile de deplasare aplicabile in prezent vor fi suspendate pentru o . continuă pe Playtech

Greseala fatala facuta de Klaus Iohannis inainte de alegeri. Ce se intampla acum cu PNL

Klaus Iohannis a facut o greseala fatala inainte de alegerile Parlamentare 2020. Ce se intampla acum cu PNL, vedeti in articolul de mai jos. Ce a gresit Klaus Iohannis inainte de alegerile Parlamentare. A schimbat soarta PNL in sondaje Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a facut o greseala fatala inainte de alegerile Parlamentare 2020. Dupa o .

Klaus Iohannis, ultimele declaratii inainte de incheierea campaniei: Avem o sansa istorica! Voi conduce personal coagularea fortelor democratice si reformiste

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri seara, un mesaj de la Palatul Cotroceni, cu cateva ore inainte de incheierea campaniei electorale pentru alegerile parlamentare.

Klaus Iohannis: Avem sansa istorica de a alege un Parlament mai bun. Dragi romani, va rog, mergeti la vot! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a votat duminica, la alegerile parlamentare, la Liceul Jean Monnet din Capitala. Seful statului s-a prezentat la sectia de votare la ora 9. La iesirea de la vot, Klaus Iohannis a.

Alegeri parlamentare 2020. Klaus Iohannis, declaratie de presa, de la 19.00, in ultima zi de campanie

Alegeri parlamentare 2020. Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni, de la ora 19. 00, in contextul in care astazi este ultima zi de campanie electorala.

Klaus Iohannis: Va indemn sa veniti in numar cat mai mare la urne. Alegeti cu responsabilitate! Daca vom respecta normele, nu vor fi motive de ingrijorare suplimentare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a indemnat, vineri, pe romani sa se prezinte cu incredere duminica la urne, in cadrul alegerilor parlamentare. intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, seful.

Klaus Iohannis: Alegerile nu se castiga in sondaje, alegerile se castiga la urne!

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a facut declaratii de presa la iesirea de la urne, unde si-a exercitat dreptul de vot.

Klaus Iohannis a votat. S-a abtinut: n-a mai facut campanie pentru PNL si in ziua votului

Presedintele Klaus Iohannis a votat in Bucuresti. Seful statului i-a andmenat pe romani sa mearga la urne pentru a alege un Parlament mai bun.

VIDEO Klaus Iohannis: Avem o sansa istorica la o guvernare stabila, care sa puna in practica acele masuri de reforma mereu amanate

Alegerile din 6 decembrie reprezinta o sansa istorica la o guvernare stabila, deoarece urmeaza patru ani fara alegeri, dar si despartirea definitiva de cei care au tinut-o in subdezvoltare si au incercat s-o deraieze de la parcursul sau european si democratic, a afirmat vineri seara presedintele Klaus Iohannis, intr-un apel adresat populatiei de a se prezenta la votul pentru viitorul Parlament.

Ce a putut sa ii spuna Klaus Iohannis lui Nicusor Dan legat de lipsa apei calde si a caldurii din Bucuresti

Ce a putut sa ii spuna Klaus Iohannis lui Nicusor Dan legat de lipsa apei calde si a caldurii din Bucuresti. Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, astazi, la Palatul Cotroceni, cu Nicusor Dan, presedintele ca a avut loc o discutie foarte buna, aplicata. Printre temele abordate s-au aflat termoficarea din Bucuresti, traficul, gestionarea deseurilor, precum .

KLAUS IOHANNIS: in conditiile in care primarul general gaseste in Guvern un partener solid, atunci intr-un termen rezonabil si problemele Capitalei vor putea fi rezolvate

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit sambata, la Cotroceni, cu primarul Capitalei Nicusor Dan, Iohannis are programata si o intalnire cu voluntarii SMURD si cu studenti medicinisti voluntari.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2243 seconds )