Libnet.ro
UNICEF

26 Apr.

Se intampla chiar acum la granita cu Ungaria. E oficial, anuntul pe care nu-l astepta nimeni: va fi oribil

Playtech Playtech,
Se intampla chiar acum la granita cu Ungaria. E oficial, anuntul pe care nu-l astepta nimeni: va fi oribil

Pana pe data de 11 ianuarie, Ungaria va mentine restrictiile impuse impotriva raspandirii noului coronavirus, inclusiv interdictia de circulatie pe timp de noapte care va ramane in vigoare si in noaptea de Revelion. Ungaria prelungeste restrictiile Interdictia de circulatie pe timpul noptii, instituita la 11 noiembrie ramane in vigoare si in noaptea de Anul Nou. continuă pe Playtech

Anuntul care sfideaza milioane de pensionari romani. Ce se intampla acum cu pensiile

Premierul Ludovic Orban a facut anuntul care sfideaza milioane de pensionari romani. Iata ce se intampla acum cu pensiile in Romania! Ce se intampla cu pensiile romanilor Dupa scandalul din septembrie, cand veniturile batranilor au fost majorate cu 14% in loc de 40%, Ludovic Orban face anuntul care sfideaza milioane de pensionari romani si spune .

Ilinca Vandici si-a socat fanii. Anuntul care i-a surprins: A venit bebe!

Ilinca Vandici si-a obisnuit fanii cu vesti cu si despre viata ei privata, cel putin in linii mari. Acum, celebra prezentatoare de televiziune i-a socat pe toti cu noul anunt despre un bebelus din familie. Ce mesaj le-a transmis vedeta celor care o urmaresc pe retelele de socializare. Ilinca Vandici, anunt surprinzatori pentru fani Celebra .

ştiri de la Playtech

actualitate, 26 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )