Libnet.ro
UNICEF

17:00

Lovitura financiara dura pentru Brigitte si Florin Pastrama, inainte de sarbatori. Bruneta e trista rau

Playtech Playtech,
Lovitura financiara dura pentru Brigitte si Florin Pastrama, inainte de sarbatori. Bruneta e trista rau

Ca multe afaceri, in perioada de pandemie, si afacerile lui Brigitte si Florin Pastrama au avut de suferit. Cu restrictiile dure, inca in vigoare, cei doi s-au vazut in fata unui dezastru financiar. Deja au scos-o la vanzare, Brigitte si Florin Pastrama fiind decisi sa renunte cu totul la afacere. Brigitte si Florin Pastrama renunta . continuă pe Playtech

Cine e cocosul in relatia dintre Brigitte si Florin Pastrama. Imaginile graiesc adevarul

Fac ce fac, dar nu se pot lasa unul de altul. Desi relatia lor a suferit mai multe coborasuri decat urcusuri, Brigitte si Florin Pastrama au pus dragostea pe primul loc, drept pentru care astazi sunt din nou impreuna. Cei doi pare ca au stabilit si noi reguli dupa care isi vor gestiona relatia. Unul .

EXCLUSIV Lovitura dura pentru Mihai Bendeac. Femeia pe care o iubeste se va casatori cu alt barbat

L-a fermecat pe Mihai Bendeac la prima vedere! Barbara Isasi, solista trupei Mandinga, este femeia care a reusit imposibilul. I-a furat mintile celebrului jurat de la iUmor, dintr-o privire! Dupa savurosul moment artistic sustinut de ea la celebra emisiune, juratul Mihai Bendeac a recunoscut public ca o iubeste de mai mult timp, in secret. intr-un .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )