Libnet.ro
UNICEF

12:45

Program Metrorex de Craciun. Ce trebuie sa stim daca mergem cu metroul

Playtech Playtech,
Program Metrorex de Craciun. Ce trebuie sa stim daca mergem cu metroul

In timp ce romanii sunt blocati inainte de Craciun departe de tara, in Bucuresti, ca in fiecare an, e forfota pe strazi. Oamenii cauta cadouri sau merg sa achizitioneze ultimele cumparaturi, astfel incat totul sa fie pus la punct pentru putinii oaspeti din acest an asteptati la masa, in conformitate cu restrictiile impuse de autoritati . continuă pe Playtech

Magazinele Auchan, program de Craciun 2020. in ce zile sunt inchise magazinele

Suntem in ajun de Craciun, iar daca nu ti-ai facut cumparaturile, mai ai o sansa. Daca nu, vezi in ce zile mai este liber la magazine, in aceasta perioada. Magazinele Auchan, program de Craciun 2020 De mentionat este ca lanturile supermarket functioneaza dupa un program special in perioada sarbatorilor. Ca sa se evite aglomeratia si .

Cora, program de Craciun 2020. Cand se inchid magazinele

Maine e Craciunul si toate trebuie sa fie puse la punct, inclusiv program magazinelor de Craciun, de care avem nevoie atunci cand ramanem in pana cand lumea ne e mai draga. Orarul supermarketului Cora. Program de Craciun 2020 pentru magazinele Cora Magazinele Cora vor fi inchise in prima zi de Craciun si de Revelion. in .

Program Profi Craciun 2020. Cum vor functiona magazinele Profi de Craciun

Supermarketul Profi si-a prezentat programul de Craciun. Iata cum for functiona magazinele: 22-23 decembrie programul va fi normal, 7. 00 24 decembrie magazinele se inchid la 20.

Program Kaufland Craciun 2020. Cum vor functiona magazinele Kaufland de Craciun

Kaufland Romania a anuntat programul de functionare al magazinelor din intreaga tara de Craciun. Ora de inchidere difera de la localitate la localitate. Miercuri, 23. 2020, ora deschiderii va varia in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )