Libnet.ro
UNICEF

07:00

Programul Carrefour de Craciun si Revelion 2021. Cand va fi deschis magazinul

Playtech Playtech,
Programul Carrefour de Craciun si Revelion 2021. Cand va fi deschis magazinul

In contextul sarbatorilor de iarna, dar si al vremurilor in care traim, respectiv restrictiile impuse de autoritati pentru prevenirea raspandirii noului coronavirus, magazinele Carrefour din intreaga tara vor functiona dupa un program special de Craciun si Revelion. Program Carrefour de Craciun si Revelion 2021 Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca toate restrictiile implementate in contextul . continuă pe Playtech

Ce program are Kaufland de Revelion 2021. Cand vor fi deschise magazinele

Magazinele Kaufland din toata Romania vor functiona dupa un program special de Revelion. Amintim ca in calendarul din 2020 au mai ramas numai doua zile libere, respectiv pe 25 decembrie. vineri, atunci cand pica Craciunul, si 26 decembrie, sambata, cand pica a doua zi de Craciun. Ce program are Kaufland de Revelion 2021 Ca sa .

Programul Carrefour Craciun 2020. Cum vor functiona supermarketurile Carrefour de Craciun

Supermarketul Carrefour a anuntat programul magazinelor sale in perioada Craciunului. Iata cum vor functiona magazinele Carrefour: 22-23 decembrie: 07:00-21:00; 24 decembrie:.

Program Kaufland Revelion 2021. Programul magazinelor

Program Kaufland Revelion 2021. in contextul sarbatorilor de iarna, dar si al vremurilor prin care am trecut in ultimul an, respectiv restrictii impuse de autoritati pentru prevenirea raspandirii infectiei cu coronavirus, magazinele Kaufland din intreaga tara vor functiona dupa un program special de Revelion.

Programul Penny Craciun 2020. Cum vor functiona magazinele Penny de Craciun

Supermarketul Penny si-a stabilit programul de Craciun, amintind ca luna decembrie este dedicata odihnei si petrecerii timpului cu familia si cu prietenii apropiati. Iata cum vor functiona.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )