Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un psiholog renumit rupe tacerea. Ce ascund, de fapt, persoanele care au impodobit deja bradul de Craciun

Playtech Playtech,
Un psiholog renumit rupe tacerea. Ce ascund, de fapt, persoanele care au impodobit deja bradul de Craciun

Se implineste aproape un an de cand pandemia de COVID-19 a pus stapanire pe vietile tuturor, iar restrictiile tot mai dure in aceasta batalie anti-virus au ajuns sa ne faca sa uitam cum ne-am trait viata pana la debutul acestei boli mondiale. Desi ne sunt promise planuri si solutii marete, noul coronavirus pare atat de . continuă pe Playtech

Mancatorul de femei rupe tacerea. Unde ar fi, de fapt, actuala lui iubita care nu e de gasit

Vasile Lavric 62 de ani), barbat suspect pentru comiterea a patru crime, supranumit Mancatorul de femei din Radauti, se apara. Acesta sustine ca este nevinovat. A plecat sa ia paine si n-a mai venit! inca o victima in cazul Mancatorului de femei. Suspectul se apara. Unde ar fi actuala iubita Un individ periculos, supranumit Mancatorul .

OMS rupe tacerea despre pasapoartele de imunitate. De ce nu le recomanda, deloc

Pandemia de coronavirus continua sa afecteze serios extrem de grav turismul, iar unele tari au gasit o solutie controversata. Pasapoartele de imunitate reprezinta noua garantie pentru cei care vor sa mearga in alte tari. Dar solutia pe care au pus-o deja in practica unele tari, printre care Ungaria, nu este deloc pe placul oficialilor de .

Esti nascut in decembrie? Iata ce se spune despre persoanele care au ziua in aceasta luna

Decembrie este plin de veselie prajituri de Craciun si nopti de film confortabile incluse. Este, de asemenea, o luna plina de zile de nastere, iar bebelusii din decembrie poarta cu ei spiritul sezonului pe tot parcursul anului. Iata ce se spune despre cei care s-au nascut in decembrie. Iata ce se spune despre persoanele .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3258 seconds )