Libnet.ro
UNICEF

18:00

Raed Arafat, anunt trist pentru romani. Ce se intampla in aceste momente cu noua tulpina de COVID-19

Playtech Playtech,
Raed Arafat, anunt trist pentru romani. Ce se intampla in aceste momente cu noua tulpina de COVID-19

Perioada sarbatorilor a fost marcata ca in orice an de incalcari ale regulilor. in aceasta perioada, restrictiile au fost de o alta natura, romanii fiind rugati insistent sa petreaca sarbatorile de iarna in formula restransa, in casele lor. Bineinteles ca acest lucru nu s-a intamplat, motiv pentru care, autoritatile se tem de ce poate fi . continuă pe Playtech

Raed Arafat, anunt de ultima ora. Ce se intampla, din acest moment, cu romanii care se testeaza acasa

Raed Arafat a facut un anunt de ultima ora. Seful DSU a anuntat ce se intampla, din acest moment, cu romanii care se testeaza acasa. Raed Arafat a facut anuntul. Ce se intampla cu cei care se testeaza acasa si au rezultatul pozitiv Raed Arafat, seful Departamentului de Situatii de Urgenta din Romania, a facut .

Raed Arafat, anunt de ultima ora: Starea de alerta va fi prelungita. inca nu am iesit la liman

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a anuntat sambata seara, ca starea de alerta va fi prelungita. Mesajul transmis deRaed.

Raed Arafat, mesaj important pentru romanii care nu vor sa se vaccineze: E clar ca unii mai au intrebari

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, intrebat ce le transmite celor reticenti in fata vaccinului, a spus: Le transmit ca eu o sa ma vaccinez. Asta inseamna ca pentru mine, ca persoana, acest lucru este bun.

CORONAVIRUS |Raed Arafat: Masuri de lockdown generalizate nu sunt in vizorul nostru. Masuri la nivel local pot fi luate acolo unde este nevoie (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), spune ca autoritatile nu au intentia de a impune un lockdown general in Romania. intr-o interventie pe B1 TV, Arafat a precizat insa ca.

Ce se intampla cu romanii nevaccinati care vor sa participe la evenimente. Raed Arafat a facut anuntul acum

Vaccinul anti-covid-19 a ajuns si in Romania. Deja avem cadre medicale vaccinate si urmeaza sa mai primim doze, conform celor declarate de Kalus Iohannis la finele anului 2020. Dar azi s-a aflat ce se intampla cu romanii nevaccinati care vor sa participe la evenimente. Ce se intampla cu romanii nevaccinati care vor sa participe la .

Raed Arafat, despre al treilea val de infectari: E probabil sa vedem o crestere dupa sarbatori. Starea de alerta va continua

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a afirmat, sambata seara, ca unii romani nu au respectat masurile de protectie si restrictiile de sarbatori, motiv pentru care este posibil sa urmeze o perioada cu cresterea numarului de cazuri de infectare.

Raed Arafat, mesaj in noaptea dintre ani. Ce le-a putut scrie tuturor romanilor

Raed Arafat a transmis un mesaj destul de ingrijorator inclusiv in noaptea dintre ani. Ce le-a putut scrie tuturor romanilor de Revelion, cititi in articolul de mai jos. Raed Arafat, mesaj ingrijorator in noaptea de Revelion. Ce le-a transmis romanilor despre epidemia de coronavirus Raed Arafat a scris un mesaj in noaptea dintre ani. Ce .

Raed Arafat: Daca va testati singuri pentru COVID-19 si aveti rezultat pozitiv, anuntati imediat. Nu asteptati pana vedeti ca nu mai puteti (VIDEO)

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a atras atentia asupra faptului ca persoanele care se testeaza singure acasa si au un rezultat pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus trebuie.

CORONAVIRUS |Raed Arafat: Eu o sa ma vaccinez public. Cel care nu se vaccineaza isi asuma ca poate sa faca boala in forma ei grava, sa ajunga la spital sau la terapie intensiva (VIDEO)

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a declarat duminica seara, intr-o interventie pe B1 TV, ca Romania se afla undeva la jumatatea clasamentului international in privinta.

Raed Arafat: Probabil va fi o crestere a numarului cazurilor de coronavirus in urmatoarele 10 -15 zile. Sper sa controlam aceasta crestere (VIDEO)

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgente DSU), Raed Arafat, a declarat duminica seara, intr-o interventie pe B1 TV, ca este de asteptat ca in urmatoarele 10-15 zile sa existe o crestere a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )