Libnet.ro
UNICEF

06:15

Raed Arafat, anunt de ultima ora despre restrictiile din noaptea de Revelion. Ce nu vor avea voie sa faca romanii

Playtech Playtech,
Raed Arafat, anunt de ultima ora despre restrictiile din noaptea de Revelion. Ce nu vor avea voie sa faca romanii

Raed Arafat a anuntat miercuri seara la ce trebuie sa se astepte romanii in perioada sarbatorilor. Seful DSU a precizat ca autoritatile nu vor relaxa restrictiile, asa cum isi doreau reprezentantii HoReCa, astfel ca posibilitatile cetatenilor de a petrece in noaptea dintre ani se rezuma la activitati desfasurate intr-un cerc restrans de persoane. Raed Arafat, . continuă pe Playtech

Raed Arafat, avertisment de ultima ora pentru cetateni . Cum vor fi sanctionate persoanele care nu respecta regulile

Explozia cazurilor de COVID-19 ne sperie pe toti, insa medicii si autoritatile se tem pentru un posibil colaps al sistemului medical. Spitalele sunt arhipline, iar pacientii nou infectati, care vor avea nevoie de internare, nu vor mai avea loc in spital. Raed Arafat a vorbit luni seara despre modul in care romanii trebuie sa sarbatoreasca .

Raed Arafat, veste buna pentru toti romanii. Ce se intampla de astazi cu testele pentru COVID-19

In contextul in care pandemia de COVID-19 face tot mai multe victime, iar numarul imbolnavirilor cresc zilnic, autoritatile si medicii au repetat in nenumarate randuri ca este nevoie de o crestere masiva a testarilor. in cursul serii de miercuri, Raed Arafat a facut anuntul mult asteptat. incepand de joi, 17 decembrie 2020, zeci de mii .

Iohannis i-a convocat la Cotroceni pe premierul interimar, ministrul Sanatatii si Raed Arafat pentr a discuta despre evolutia pandemiei

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, i-a convocat la Palatul Cotroceni pe premierul interimar Nicolae Ciuca, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, si seful DSU, Raed Arafat.

Cand se intorc elevii in bancile scolilor in 2021. Anunt de ultima ora de la Ministerul Educatiei

A inceput campania de vaccinare anti-Covid in SUA. intre timp, in Romania, previziunile curg. De pilda, de la Ministerul Educatiei vin vesti cum ca scoala fata in fata ar putea reveni din cel de-al doilea semestru. Totul depinde de evolutia epidemiologica din tara noastra. Anunt de la Ministerul Educatiei: Elevii ar putea reveni in banci .

Prefectul Capitalei, anunt de ultima ora pentru romani. Cine va primi cele mai multe amenzi in perioada sarbatorilor

Sarbatorile de iarna sunt foarte aproape, iar romanii au inceput sa isi planifice discret petrecerile pentru Craciun si Revelion. Dupa noua luni de pandemie, multe persoane asteapta cu nerabdare momentul in care se pot relaxa si destresa. Reprezentantii HoReCa cer, de asemenea, ca restaurantele sa aiba program prelungit in zilele de sarbatoare. Cum trateaza romanii .

RAED ARAFAT: Nu modificam regulile in noaptea de revelion

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat ieri seara la Digi24 ca Guvernul nu ia in calcul relaxarea restrictiilor in noaptea de revelion, prin permiterea circulatiei pana la ora 1:00, existand cereri din partea HoReCa in acest sens. intrebat totusi ce vom face la trecerea dintre ani, el a raspuns: Iesim pe balcon, ne uitam pe geam, ne uitam la televizor.

Raed Arafat, veste soc despre vaccinul anti-covid-19: inceperea vaccinarii nu inseamna ca suntem ok

Raed Arafat a anuntat marti seara cateva informatii referitoare la vaccinul anti-covid-19 si la efectele pe care le are acesta asupra societatii. Din pacate, primele doze care sunt asteptate de Romania vor fi insuficiente pentru a acoperi un numar semnficativ de pacienti. Din acest motiv, beneficiul vaccinului va fi nesemnificativ pentru moment, in raport cu .

Raed Arafat, despre definitia de caz: Orice persoana asimptomatica se testeaza in final. Testele rapide vor grabi rezultatelein zonele de urgenta (VIDEO)

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU),Raed Arafat, a vorbit,marti seara, pe B1 TV, despre definitia de caz si despre cresterea numarului de teste. Testarea in sine se.

Raed Arafat, despre vaccinarea anti-COVID din Romania: Trebuie sa fim cu totii atenti la dezinformari Vaccinul care vine in Romania este identic cu cel care va fi folosit in toate tarile membre UE

In cursul serii de marti, secretarul de stat Raed Arafat a discut in direct pe B1 TV despre vaccinarea anti-COVID in Romania, in contextul in care la data de 21 decembrie serul realizat de Pfizer si BioNTech ar.

Raed Arafat: Aceasta boala s-a dovedit a fi mult mai mult decat au zis unii la inceput, decat o simpla gripa

Medicul Raed Arafat afirma, despre COVID-19, ca s-a dovedit a fi mult mai mult decat au zis unii la inceput, decat o simpla gripa. El spune ca sunt pacienti care au avut virusul, s-au negativat la testare, insa au ramas cu sechele de lunga durata, despre care nu se stie inca daca vor fi permanente. in acest context, Arafat recomanda evitarea intalnirilor cu familia extinsa ori cu prietenii, dar si a calatoriilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )