Libnet.ro
UNICEF

23:15

Tara care interzice iesitul din casa dupa ora 21 si in weekend. Covid-19 face ravagii aici

Playtech Playtech,
Tara care interzice iesitul din casa dupa ora 21 si in weekend. Covid-19 face ravagii aici

Turcia, ca majoritatea tarilor, este sub impactul devastator al infectiilor cu COVID-19. Numarul mare de infectari au determinat autoritatile turce se instaureze noi reguli care au nemultumit populatia tarii. Turcia instaureaza noi masuri dure DIn cauza numarului mare de noi infectari, Turcia introduce noi reguli restrictive. Restrictiile au generat si un val de nemultumiri in . continuă pe Playtech

Tara care a interzis deja calatoriile celor care nu se vor vaccina anti-covid-19

In ultima vreme au aparut discutii aprinse despre posibilitatea implementariipasaportului COVID. Primul stat care anunta iminenta implementare era Marea Britanie, in schimb Italia a decis sa faca ea primul pas. Robert Speranza a impus noi restrictii de calatorie, pe baza vaccinului anti-covid si pe obligativitatea acestuia in randul populatiei italiene. Italia conditioneaza calatoriile pe baza .

Marea Britanie, pe cale sa devina prima tara care aproba vaccinul anti-coronavirus Pfizer. Acesta va fi autorizat peste cateva zile, iar livrarile vor incepe imediat

Marea Britanie este pe cale sa aprobe, saptamana viitoare, vaccinul anti-Covid-19 dezvoltat de BioNTech si Pfizer, iar livrarile vor incepe la cateva ore dupa autorizare, potrivit Financial Times si Reuters.

PONTA: Misiunea noastra ca popor e sa respectam tara care ni s-a dat si sa o facem mai buna

Tara, patrie, acasa nu este decat acolo unde esti cu ai tai, unde simti ca ai un loc al tau, unde te simti in siguranta, afirma, de Ziua Nationala, presedintele Pro Romania, Victor Ponta pe Facebook.

Vesti bune din Danemarca dupa ultimele testari ale handbalistelor tricolore

Jucatoarele nationalei feminine de handbal a Romaniei au fost testate din nou, marti, pentru noul virus gripal.

Rusia respinge scenariul retragerii trupelor din Transnistria, dupa apelul lansat de Maia Sandu

Purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, a precizat ca Rusia respinge apelurile presedintei alese a Republicii Moldova, Maia Sandu, de retragere a trupelor ruse din regiunea separatista transnistreana.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )