Libnet.ro
UNICEF

01:05

Toate restrictiile de calatorie in Marea Britanie, de la 1 ianuarie: cand iti trebuie viza

Playtech Playtech,
Toate restrictiile de calatorie in Marea Britanie, de la 1 ianuarie: cand iti trebuie viza

Daca planuiai sa calatoresti in Marea Britanie dupa 1 ianuarie 2021, merita sa ai in vedere ca regulile se vor schimba semnificativ. Pentru anumite categorii de calatori, vizele vor. continuă pe Playtech

Ambasada Romaniei la Londra: 95 de romani afectati de restrictii au fost repatriati din Marea Britanie

Ambasada Romaniei la Londra a anuntat ca 95 de cetateni romani care au fost afectati de restrictiile de calatorie impuse in contextul pandemiei de coronavirus au fost repatriati cu ajutorul unor zboruri charter. De asemenea la bord s-au aflat si aproape 500 de muncitori sezonieri care si-au incheiat contractele de munca in Marea Britanie.

Acordul post-Brexit dintre UE si Marea Britanie, aplicat provizoriu din 1 ianuarie 2021

Luni, ambasadorii UE au decis o aplicare provizorie a acordului comercial post-Brexit cu Marea Britanie, incepand cu prima zi a noului an. Aplicare provizorie a acordului post-Brexit, din 1 ianuarie 2021 .

Digi 24: Post-Brexit. Ce se schimba de la 1 ianuarie 2021 pentru cei care vor sa mearga in Marea Britanie

Multe aspecte ale relatiei dintre Regatul Unit si Uniunea Europeana dupa incheierea perioadei de tranzitie raman incerte, dar unele lucruri care se vor schimba de la 1 ianuarie 2021 sunt cunoscute. Lista celor mai importante aspecte la care oamenii trebuie sa se gandeasca daca vor sa calatoreasca intre Marea Britanie si Europa.

POST-BREXIT Ce se schimba de la 1 ianuarie 2021 pentru cei care vor sa mearga in Marea Britanie

Multe aspecte ale relatiei dintre Regatul Unit si Uniunea Europeana dupa incheierea perioadei de tranzitie raman incerte, dar unele lucruri care se vor schimba de la 1 ianuarie 2021 sunt cunoscute. BBC face lista celor mai importante aspecte la care oamenii trebuie sa se gandeasca daca vor sa calatoreasca intre Marea Britanie si Europa.

EXCLUSIV Chefi la cutite, criticata aspru de cel mai tare bucatar roman din Marea Britanie: Amatori, nu profesionisti

Loredan Gargalac, in varsta de 50 de ani si singurul Executive Chef roman din Marea Britanie, nu crede in emisiunile culinare difuzate de cateva dintre posturile centrale de televiziune de pe plaiurile noastre mioritice. Cu riscul de a-si supara colegii de breasla, precum Catalin Scarlatescu sau Florin Dumitrescu, chef Loredan sustine, intr-un interviu acordat in .

Furtuna Bella a lasat Franta si Marea Britanie in bezna

Zeci de mii de locuinte au ramas fara energie electrica, iar traficul aerian din Franta a fost perturbat de furtuna Bella, care a provocat intreruperi ale furnizarii electricitatii si in Marea Britanie, informeaza AFP.

Noua varianta a coronavirusului a fost depistata si in Portugalia, la calatorii care au sosit in Madeira din Marea Britanie

Noua varianta a coronavirusului, care este legata de cresterea rapida a numarului de infectii in Marea Britanie, a fost depistata si pe insula portugheza Madeira, in primele cazuri din noua tulpina.

FURTUNA BELLA: intreruperi ale curentului electric in Franta si Marea Britanie

Zeci de mii de locuinte au ramas fara energie electrica, iar traficul aerian din Franta a fost perturbat de furtuna Bella, care a provocat intreruperi ale furnizarii electricitatii si in Marea Britanie, informeaza AFP.

Marea Britanie ar putea autoriza astazi un nou vaccin anti-COVID

Marea Britanie ar putea autoriza un nou vaccin anti-COVID. Este vorba despre serul produs de AstraZeneca si Universitatea Oxford, conform Digi24.

Marea Britanie urmeaza sa semneze in aceasta saptamana un acord de liber schimb cu Turcia

Marea Britanie si Turcia urmeaza sa semneze marti un acord de liber schimb, a anuntat duminica ministerul britanic al comertului, primul dupa ce premierul Boris Johnson a asigurat semnarea unui nou acord comercial cu Uniunea Europeana, transmite Reuters.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2617 seconds )