Libnet.ro
UNICEF

17:15

Uniunea Europeana isi atrage dispretul BOR: ce se intampla cu liturghia de Craciun, dar si cu restul slujbelor

Playtech Playtech,
Uniunea Europeana isi atrage dispretul BOR: ce se intampla cu liturghia de Craciun, dar si cu restul slujbelor

In cea mai mare parte, Biserica a fost imuna la restrictiile impuse pe parioada pandemiei, daca nu cumva il asculti pe IPS Teodosie. Uniunea Europeana a decis sa intervina in aceasta. continuă pe Playtech

Uniunea Europeana propune o noua alianta post-Trump cu SUA in fata provocarilor Chinei

Uniunea Europeana incearca sa incheie o noua alianta cu Statele Unite care sa puna capat tensiunilor din era Trump si sa faca fata provocarilor reprezentate de China, a scris Financial Times.

Uniunea Europeana propune o noua alianta cu SUA care sa puna capat tensiunilor din epoca Trump si sa faca fata provocarii Chinei

Uniunea Europeana incearca sa incheie o noua alianta cu Statele Unite care sa puna capat tensiunilor din era Trump si sa faca fata provocarilor reprezentate de China, a scris duminica Financial Times citand dintr-un proiect de plan european, informeaza Agerpres. Planul propune reconstruirea legaturilor dintre UE si SUA pe fronturi comune, in dosare ce merg de la reglementarea domeniului digital la combaterea pandemiei de COVID-19. Planul ar urma sa fie aprobat la Consiliul European din 10-11 decembrie.

Polonia si Ungaria tin in sah Uniunea Europeana. Angela Merkel nu cedeaza santajului

Prim-ministrul polonez, Mateusz Morawiecki, si omologul sau ungar, Viktor Orban, au ramas hotarati sa isi mentina veto-ul asupra bugetului multianual al UE daca cererea lor de retragere a conditiilor legate de statul de drept nu va fi auzita, a declarat luni seara purtatorul de cuvant al executivului de la Varsovia, noteaza AFP.

Comisia Europeana isi reinnoieste angajamentul de a consolida drepturile fundamentale in UE

Comisia Europeana prezinta astazi o noua strategie de consolidare a aplicarii Cartei drepturilor fundamentale in UE.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2274 seconds )