Libnet.ro
UNICEF

23:30

Tara din Europa care te trimite la inchisoare daca ai fost infectat cu noul virus si iesi din casa

Playtech Playtech,
Tara din Europa care te trimite la inchisoare daca ai fost infectat cu noul virus si iesi din casa

Dupa relaxarea restrictiilor, multe tari, inclusiv Romania, s-au vazut confruntate cu o crestere a numarului de cazuri. Cumva, era de asteptat. Numai ca Guvernele pluseaza si vor sa-i. continuă pe Playtech

Ministrul Costel Alexe: Suntem prima autoritate de mediu din Europa care va avea o retea proprie de senzori in administrarea sa

Ministerul Mediului este prima autoritate de mediu din Europacare va avea o retea proprie de senzori in administrarea sa, sustine Costel Alexe, ministrul Mediului. Investitia pentru modernizarea Retelei.

MINISTRUL MEDIULUI: Suntem prima autoritate de mediu din Europa care va avea o retea de senzori pentru masurarea calitatii aerului

Costel Alexe a afirmat ca Romania va avea o retea de senzori pentru masurarea calitatii aerului, iar investitia totala pentru modernizarea retelei este de 3,17 milioane euro.

Digi24: Romania are cea mai abrupta crestere a curbei de infectare cu coronavirus din Europa de Est

Romania se confrunta cu cea mai abrupta crestere a noilor cazuri de contaminare cu noul coronavirus din Europa de Est. in plus, tara noastra se afla acum pe locul 10 in Uniunea Europeana in ceea ce priveste numarul total de cazuri, conform Centrului European pentru Controlul si Preventia Bolilor ECDC).

PSD: Mii de infectati pot intra zilnic in tara din prostia Cabinetului PNL

PSD a transmis, sambata, ca romanii sunt pusi in pericol de incompetenta si hotia PNL, comentand astfel imginile cu aglomeratia de pe Aeroportul Otopeni. Conform social-democratilor, mii de infectati pot intra zilnic in tara din prostia Cabinetului PNL.

Printul Charles colecteaza averile localnicilor din Cornwall care au decedat fara testament si care nu au rude cunoscute

Printul Charles s-a ales cu o suma impresionanta de bani datorita unei reguli vechi de secole. Acestuia i se permite sa colecteze averea rezidentilor din Cornwall care inceteaza din viata fara a avea vreun te.

Tara din UE cu cel mai MARE salariu minim din Europa. Cifre jenante pentru Romania

Eurostat a dat publicitatii datele privind salariul minim in Europa, iar cifrele nu sunt deloc imbucuratoare pentru Romania, asta desi tara noastra a facut unele progrese in ultimii ani. E de mentionat faptul ca sase state membre Danemarca, Italia, Cipru, Austria, Suedia si Finlanda) nu au regula privind salariul minim.

Coronavirus. Lista tarilor din Europa care au impus restrictii de calatorie pentru romani

Guvernul aactualizat, luni, lista tarilor verzi, adica cele din care romanii si alti cetateni pot sa vina in Romania fara nicio restrictie. Pe lista au fost incluse33 de astfel de.

Bucurestiul a urcat pe locul 7 in topul european al celor mai bune orase din Europa pentru IT

Bucuresti a fost plasat pe locul 7 din 25 de orase europene din punct de vedere al oportunitatilor pentru startup-uri si tehnologie, in clasamentul Tech Cities of the Future realizat de fDi, divizie a Financial.

Comisia Europeana cere eliminarea pesticidelor pe 25% din terenurile agricole din Europa. Romania, penultima din UE la agricultura bio

Potrivit unui proiect initiat de Comisia Europeana, 25% din terenurile agricole din Europa ar trebui sa devina terenuri agricole ecologice, pana in 2023, ajungandu-se astfel la accelerarea dezvoltarii unui.

PSD: PNL ii pune zilnic in pericol pe romani din incompetenta si hotie. Mii de infectati pot intra zilnic in tara din prostia Cabinetului PNL

PSD acuza PNL ca ii pune zilnic in pericol pe romani din incompetenta si hotie, reactionand astfel la imginile cu aglomeratia de pe Aeroportul Otopeni. Conform social-democratilor, mii de infectati pot intra zilnic in tara din prostia Cabinetului PNL.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )