Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care este, de fapt, identitatea celui mai puternic om din spatele Kanal D

Playtech Playtech,
Care este, de fapt, identitatea celui mai puternic om din spatele Kanal D

Kanal D este un canal de televiziune la nivel national din Turcia si face parte din Demiroren Group. De asemenea, reteaua ruleaza un canal international, Euro D, care este disponibil online, si a avut primul canal de inalta definitie din Turcia, Kanal D HD. Textul KANAL D nu este afisat in transmisia sa turca. Doar . continuă pe Playtech

Consecintele tratamentului pe care l-a urmat Irina Rimes. Care este acum starea ei de sanatate

La mai bine de trei luni de cand a fost operata de urgenta la Spitalul Elias din Capitala, Irina Rimes inca mai sufera repercusiuni dupa interventia suferita, din cauza hemoragiei interne. Dupa mai multe zile grile de spitalizare, jurata de la Vocea Romaniei a fost externata. Consecintele tratamentului pe care l-a urmat Irina Rimes Irina .

Cel mai puternic supercomputer din lume, pus la treaba in lupta cu pandemia

Expertii se vor folosi de cel mai puternic supercomputer din lume pentru a incerca sa contribuie la rezolvarea problemei cu care ne confruntam in prezent, la nivel global. Departamentul de.

Care este cel mai cautat produs in magazine, in aceste zile. Stocurile care s-au epuizat primele

Magazinele au fost prima tinta a ramanilor, iar in felul acesta, clientii s-au inmultit cu o treime. De aceea, Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor, alaturi de prezentantii retelelor comerciale, au stabilit masuri suplimentare de preventie. Care este cel mai cautat produs in magazine, in aceste zile De asemenea, in magazine ar trebui sa existe solutii .

Anunt important al producatorilor de medicamente. Care este situatia reala a stocurilor

Anunt important al producatorilor de medicamente! Care este starea adevarata a stocurilor si ce se intampla cu capacitatea medicamentelor care sa poata ajuta romanii sa lupte impotriva COVID-19? Iata ce spune Patronatul Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania! Anunt PRIMER: Care este situatia reala a stocurilor? Patronatul Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania a anuntat .

Faze tari: Cel mai puternic supercomputer din lume, pus la treaba in lupta cu pandemia; Cel mai mic dinozaur din lume a fost gasit prins in chihlimbar

Descopera. ro: O bucata din Theia, planeta care s-a ciocnit cu Pamantul, ar putea sa se afle in interiorul Lunii* Stirile ProTV: Cum au sarbatorit 50 de ani de casnicie mai multe cupluri din Dambovita * Incredibilia. ro: Doua cufere bizare descoperite in Egipt dezvaluie indicii privind mormantul faraonului Tutmes al II-lea.

Industria lovita cel mai puternic de pandemie. Problemele ar putea exista si in Romania

Pandemia cu care se confrunta planeta a dus la anularea unei liste lungi de evenimente, in special o serie de concerte si festivaluri. Pentru a evita raspandirea COVID-19, evenimentele publice.

Pandemia de COVID-19 inchide Everestul. Escaladarea celui mai inalt munte din lume, interzisa sezonul acesta

Escaladarea muntelui Everest a fost interzisa sezonul acesta, dupa ce autoritatile din Nepal au inchis toate traseele din Himalaya, ca masura de preventie a raspandirii COVID-19.

Artemon Apostu Efremov a dezvaluit care este programul de antrenament al Simonei Halep in aceasta perioada

Pandemia de coronavirus a dat peste cap programul competitiilor sportive din intreaga lume, iar tenisul a avut de asemenea de suferit, mai multe turnee fiind anulate. Artemon Apostu Efremov a declarat ca Simona Halep respecta conditiile impuse de autoizolare si nu se poate antrena normal in aceasta perioada.

Suprafetele pe care noul coronavirus traieste cel mai mult. Le gasim peste tot si nu le putem evita oricat am incerca

Coronavirusul supravietuieste cel mai mult timp pe otel inoxidabil si plastic, este concluzia la care au ajuns cercetatorul Vincent Munster si echipa lui de la National Institutes of Health, din Montana, SUA.

Cine este si cum arata mama lui Teo Trandafir. Care este relatia dintre ea si femeia care i-a dat viata

Desi se afla deja de ani buni in vizorul tuturor, are o stransa legatura cu discretia si intimitatea, preferand ca viata-i personala sa aiba la baza cele doua. Cu toate astea, le-a oferit fanilor sai o fotografie deosebita si in premiera cu mama si bunica sa. Cum arata femeia care i-a dat viata cunoscutei prezentatoare .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )