Libnet.ro
UNICEF

18:45

Cifrele care iti arata ca Romania e ca acum 2000 de ani si nu e de bine

Playtech Playtech,
Cifrele care iti arata ca Romania e ca acum 2000 de ani si nu e de bine

Datele furnizate de Institutul National de Statistica INS) arata ca Romania e ca acum 2000 de ani in ceea ce priveste starea drumurilor. Aproape o treime 32,8%) din drumurile tarii sunt pietruite si de pamant. Ne poate consola faptul ca stam mai bine ca la sfarsitul lui 2017, cand 35% din reteaua de drumuri publice [] . continuă pe Playtech

incasarile Huawei iti arata de ce va depasi Samsung, fara emotii

In urma cu aproximativ un an, cei de la Huawei reuseau sa depaseasca Apple la nivel global in privinta unitatilor vandute. Acum, chinezii iti arata ca au mari sanse sa depaseasca.

Povestea pugilistului care a adus aurul mondial pentru Romania si a emigrat acum 12 ani in Canada. Nu mi-a fost greu sa ma hotarasc sa plec

Fost campion mondial la box in 1999 la Houston, Crinu Olteanu 44 de ani) s-a stabilit cu familia de 12 ani in Canada, la Montreal. intr-un interviu acordat pentru Adevarul, fostul pugilist vorbeste despre motivele plecarii in Canada si despre cum a fost adaptarea la noul ritm de viata peste Ocean.

RETETE DE PASTE: Drob de miel, cea mai tare reteta cu care iti poti impresiona invitatii

MOD PREPARARE Drob RETETE DE PASTE. Maruntaiele si carnea de miel se spala, se taie cuburi si apoi se dau prin robot / masina de tocat carne. Compozitia o punem intr-un catron mai mare peste care .

Reducerile eMAG care iti fac Pastele mai fericit decat credeai

Sunt circa doua milioane de produse pe care eMAG le promite la pret mai mic inainte de Paste. Ca sa profiti la maximum de ele, iti arat aici cateva excelente. Campania de Paste de la eMAG.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )