Libnet.ro
UNICEF

17:00

Digi lanseaza 5G: cel mai mare anunt RCS-RDS vizeaza aceste orase

Playtech Playtech,
Digi lanseaza 5G: cel mai mare anunt RCS-RDS vizeaza aceste orase

Dupa ce Vodafone a anuntat primele abonamente 5G, Digi anunta de unde incepe cu reteaua. RCS-RDS a stabilit primele orase pentru 5G, Digi promite, pentru 5G, ca fiecare site va avea acoperire. continuă pe Playtech

Teatrul National Bucuresti, cel mai mare din tara, anunta ca este la limita supravietuirii artistice. Ion Caramitru: Ceea ce traim acum e fara precedent

Teatrul National Bucuresti, cel mai mare din tara, anunta ca se afla la limita supravietuirii artistice din cauza drasticelor restrangeri bugetare si este obligat sa isi limiteze, deocamdata, activitatile. Managerul TNB, Ion Caramitru, afirma ca ceea ce traim acum, nu numai in Teatrul National, ci absolut in toate institutiile care sunt in subordinea Ministerului Culturii, dar si in institutiile din subordinea Primariei Generale, este fara precedent. Angajatii teatrelor si colaboratorii protesteaza, duminica, in Piata Victoriei, fata de concedierile masive si intarzierile salariale.

HOROSCOP. Cel mai mare defect in functie de zodie

HOROSCOP Cel mai mare defect in functte de zodie. HOROSCOP Berbec esti nepermis de copilaroasa Cine te cunoaste poate confirma ca, in momentele dificile, te porti ca un copil. Daca lucrurile nu se intampla.

Raport GRECO: Perceptia publica privind nivelul scazut al coruptiei in unele tari poate fi inselatoare Romania, tara cu cel mai mare numar de recomandari neimplementate referitoare la parlamentari

Perceptia publica privind nivelul scazut al coruptiei in unele tari poate conduce la subestimarea necesitatii unor masuri de combatere a practicilor de coruptie, releva raportul anual publicat marti de Grupul de state impotriva coruptiei GRECO), organismul anticoruptie al Consiliului Europei. Romania este tara cu cel mai mare 6) numar de recomandari neimplementate referitoare la parlamentari, de fapt, nicio astfel de recomandare nefiind implementata aici.

Imagini din Cehia, de la cel mai mare protest din ultimii 30 de ani

000 de cehi au iesit in strada, la Praga, sa ceara demisia premierului, in cel mai mare protest din ultimii 30 de ani. Manifestantii sunt nemultumiti ca Andrei Babis nu renunta la functie, dupa ce a.

Ponturi pentru accesul la NEVERSEA. Cel mai mare festival de pe plaja din Europa incepe la 4 iulie

Mai sunt doar 9 zile pana la NEVERSEA 4-7 iulie, plaja Modern, Constanta), iar organizatorii dau cateva ponturi despre accesul cat mai facil la cel mai mare festival de plaja din Europa.

VIDEO Deep Forest Fest: primul festival de muzica electronica si cel mai mare din Oltenia, pe un platou de 40.000 mp din Ramnicu Valcea

Zilele acestea au loc ultimele pregatiri pentru cel mai mare eveniment din Oltenia, DEEP FOREST FEST - un festival de muzica electronica, ce va avea loc la finele acestei saptamani in Ramnicu Valcea. Prima editie, gazduita de Platoul Feteni, de peste 40. 000 mp, va aduna la un loc nume sonore ale genului muzical din tara si strainatate.

Raportul GRECO, publicat: Romania, tara cu cel mai mare numar de recomandari neimplementate referitoare la parlamentari

A fost publicat raportul GRECO, organismul anticoruptie al Consiliului Europei. in raport, specialistii internationali isi arata ingrijorarea fata de implementarea lenta a masurilor impotriva.

Cea mai mare ferma de pasari din Orientul Mijlociu a debutat la Bursa din Teheran

La Bursa de Valori din Teheran Tehran Stock Exchange - TSE) a avut loc cea de-a treia oferta publica initiala IPO) din anul curent iranian, care a inceput in 21 martie, anunta menafn. com, adaugand ca duminica si-au facut debutul pe aceasta piata actiunile Seamorgh Co. , cel mai mare complex de crescut pasari din Iran si Orientul Mijlociu.

Unde ai acces in Bucuresti si in tara la Digi Mobil 5G. Ce telefoane sunt compatibile cu noua retea RCSRDS

Digi Mobil 5G este disponibil de azi! Afla in ce zone ale tarii mai poate fi folosit si ce telefoane sunt compatibile cu noua retea RCS&RDS! Vicepresedintele Consiliului de Administratia DIGI, Valentin Popoviciu, a facut o serie de declaratii despre tehnologia de ultima ora, dar si despre istoricul si evolutia DIGI. Digi Mobil 5G: Unde .

Digi promite 5G, dar poti sa uiti de el cand vezi ce poate Wi-Fi 6

Grupul Digi |RCS-RDS e cel mai nou jucator pe piata 5G. Operatorul a anuntat ca debuteaza in centrul vechi cu o conexiune 5G. Totusi, ar trebui sa stai cu ochii pe Wi-Fi 6, noul standard de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )