Libnet.ro
UNICEF

07:15

Digi |RCS-RDS, oferta fabuloasa pentru toti romanii in luna martie. Ce poti primi pentru doar 3 euro

Playtech Playtech,
Digi |RCS-RDS, oferta fabuloasa pentru toti romanii in luna martie. Ce poti primi pentru doar 3 euro

DIGI RDS RCS cu peste 2,033 milioane numere portate, reteaua de telefonie mobila a companiei este principala destinatie de portare a numerelor de telefonie mobila, de la infiintarea serviciului de portabilitate in 2008 pana la 31 ianuarie 2020 in aceeasi perioada, Digi Tel, serviciul de telefonie fixa al operatorului, a atras prin portare peste 258. continuă pe Playtech

Toti romanii cu centrale termice trebuie sa stie despre aceasta lege! Este obligatoriu sa faci asta

Echipamentele termice functioneaza pentru perioade lungi de timp, asigurand tot necesarul de apa calda si caldura ca familia ta sa aiba parte de confort din plin. Timpul de functionare este, in medie, de aproximativ 1400 de ore in fiecare an, iar asta duce la uzura treptata a pieselor centralei termice, uzura ce poate produce defectiuni.

Savantii confirma ce stiau toti romanii: nesimtirea soferului este direct proportionala cu valoarea masinii

Oamenii de stiinta sunt unanimi: soferii masinilor scumpe sunt cei mai rai. Nu opresc ca sa traverseze pietonii, cu o probabilitate care creste cu 3% pentru fiecare mie de dolari in plus la pretul masinii. Cercetatori de la Universitatea din Nevada, Las Vegas speculeaza ca proprietarii masinilor scumpe au un simt de superioritate fata de ceilalti si sunt mai putin inclinati spre empatie fata de utilizatorii trotuarelor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )