Libnet.ro
UNICEF

01:05

Facebook a picat din nou si reteaua nu functioneaza

Playtech Playtech,
Facebook a picat din nou si reteaua nu functioneaza

Facebook are probleme serioase in Romania si in regiune. Utilizatorii din Romania nu s-au putut conecta la reteaua sociala. Reteaua este picata pentru un anumit numar de utilizatori din. continuă pe Playtech

Facebook a picat din nou si reteaua nu functioneaza

Facebook are probleme serioase in Romania si in regiune. Utilizatorii din Romania nu s-au putut conecta la reteaua sociala. Reteaua sociala este picata pentru un anumit numar de.

Paris si Big Bang-ul autobuzelor - Cum vrea capitala Frantei sa faca autobuzele din nou atractive

Parisul are o retea excelenta de metrou si trenuri urbane RER, asa ca nu este o surpriza ca autobuzele transporta tot mai putini calatori. RATP, compania care se ocupa de reteaua de autobuze, are in plan cea mai mare reorganizare a liniilor din ultimii 70 de ani si recent a fost anuntata si cea mai mare comanda europeana de autobuze electrice. in articol puteti citi cum vrea RATP ca nicio linie sa nu mai aiba medii orare de sub 10 km/h la orele de varf.

LIVIU DRAGNEA VA FI AUDIAT DIN NOU: Un nou termen in procesul angajarilor fictive de la Protectia Copilului Teleorman

Un nou termen in procesul angajarilor fictive de la Protectia Copilului Teleorman are loc luni, cand Liviu Dragnea, condamnat in prima instanta la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare, ar urma sa fie audiat din nou.

Dezbaterea motiunii simple Justitia - victima sigura in mainile lui Toader, amanata din nou

Dezbaterea si votul asupra motiunii simple Justitia - victima sigura in mainile lui Toader, depusa de grupurile parlamentare USR si PNL, au fost amanate din nou miercuri, in conditiile in car ministrul Justitiei se afla deja in sala de plen a Senatului.

Motiunea impotriva lui Tudorel Toader a fost amanata din nou

UPDATE - Motiunea impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, a fost amanata din nou. Este pentru a treia oara cand senatorii iau aceasta decizie. UPDATE Este o zi ca multe altele, in care.

LIVEVIDEO Situatia statului de drept in Romania, din nou in dezbaterea Parlamentului European

Parlamentul European dezbate luni, la Strasbourg, alaturi de Comisia Europeana, situatia statului de drept in Romania. Dezbaterea are loc la cererea grupului PPE, care spune ca ultima campanie impotriva candidatului favorit al PE pentru functia de procuror-sef european, Laura Codruta Kovesi, este inacceptabila intr-un stat membru UE, iar institutiile europene nu trebuie santajate de autoritatile romane.

Andrei Plesu se retrage din viata publica. Din nou

Andrei Plesu a anuntat intr-un articol publicat inDilema vecheca se retrage din viata publica. El simte ca nu mai apartine timpului actual si e normal sa faca un pas inapoi. Plesu.

Andrei Plesu se retrage din viata publica. Din nou

Andrei Plesu a anuntat intr-un articol publicat inDilema vecheca se retrage din viata publica. El simte ca nu mai apartine timpului actual si e normal sa faca un pas inapoi. Plesu.

CURS VALUTAR. Euro creste din nou. La cat a ajuns moneda europeana

Banca Nationala a Romaniei BNR) a afisat, miercuri, un curs de 4,7622 lei, mai mult cu 0,23 de bani +0,05%) in comparatie cu anuntul din sedinta anterioara, cand moneda unica.

Transportatorii blocheaza din nou Capitala. Soseaua Kiseleff si Piata Victoriei sunt blocate. Protestul vizeaza si activitatea Uber si Bolt

Update:in Piata Victoriei au ajuns cateva zeci de taxiuri si microbuze. Soseaua Kiseleff e blocata. Sunt zeci de taximetristi care au venit din Dolj, Cluj, Timisoara, Ilfov, dar si din alte orase ale.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )