Libnet.ro
UNICEF

08:15

Tribunalul Bucuresti, prima reactie dupa ce avocata lui Sevil Shhaideh a sesizat CSM legat de reteaua Wi-Fi

Playtech Playtech,
Tribunalul Bucuresti, prima reactie dupa ce avocata lui Sevil Shhaideh a sesizat CSM legat de reteaua Wi-Fi

Tribunalul Bucuresti a avut o prima reactie dupa ce avocata lui Sevil Shhaideh s-a plans de reteaua Wi-Fi din institutie. Reteaua era denumita dupa celebrul mesaj antiguvernamental m@e PSD. Deranjata ca dat peste o retea denumita astfel, Flavia Teodosiu, avocata lui Sevil Shhaideh, a anuntat ca sesiseaza Consiliul Superior al Magistraturii si Inspectia Judiciara. continuă pe Playtech

Radu Mazare, prima reactie dupa ce s-a decis extradarea: Am obosit sa lupt!

Radu Mazare va fi adus curand in tara, sub escorta, dupa cum preciza ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall. Fostul primar al Constantei a facut si primele declaratii dupa ce autoritatile din Madagascar au aprobat cererea de extradare. Radu Mazare, fostul primar al Constantei, a vorbit, pentru prima data de la arestare, despre situatia sa.

Radu Mazare, prima reactie dupa decizia extradarii: Nu ma opun extradarii, am obosit sa lupt

Prima reactie a fostului primar al Constantei, Radu Mazare, a fost prezentata in exclusivitate la Antena 3. Acesta a declarat ca a obosit sa mai lupte cu statul roman abuziv, si nu va mai lupta in.

Prima reactie a lui Guta in fata criticilor primite pentru maneaua pro-PSD

Nicolae Guta 51 de ani) a avut o prima reactie dupa criticile starnite de maneaua dedicata PSD in care cantaretul ii indeamna pe romani sa stampileze trandafirii la alegerile europarlamentare din 26 mai.

Avocata lui Sevil Shhaideh acuza Tribunalul Bucuresti de impartialitate, din cauza retelei wireless

Flavia Teodosiu, avocata fostului vicepremier Sevil Shhaideh, acuza Tribunalul Bucuresti de impartialitate din cauza unei retele wireless. Flavia Teodosiu, cea care o apara pe Sevil Shhaideh in dosarul Belina, s-a declarat revoltata de o retea wireless care poate fi folosita in interiorul Tribunalului Bucuresti. Avocata sustine ca, in sala de judecata, era activa o retea [] .

Flavia Teodosiu, avocata lui Sevil Shhaideh acuza Tribunalul Bucuresti de impartialitate. Motivul: O retea wireless cu celebrul slogan M**PSD

Flavia Teodosiu, avocatul fostului vicepremier Sevil Shhaideh, prezent astazi la primul termen din dosarul Belina a acuzat Tribunalul Bucuresti de impartialitate pe motiv ca una din retelele wireless active in sala de judecata e denumita dupa celebrul slogan M**PSD. Expertii IT spun insa ca exista posibilitatea unei retele wireless mobile hotspot) cu aceasta denumire, ce putea fi creata de oricine din sala de tribunal.

Flavia Teodosiu, avocata lui Sevil Shhaideh acuza Tribunalul Bucuresti de lipsa de impartialitate. Motivul: O retea wireless cu celebrul slogan M**PSD

Flavia Teodosiu, avocatul fostului vicepremier Sevil Shhaideh, prezent astazi la primul termen din dosarul Belina a acuzat Tribunalul Bucuresti de lipsa de impartialitate pe motiv ca una din retelele wireless active in sala de judecata e denumita dupa celebrul slogan M**PSD. Expertii IT spun insa ca exista posibilitatea ca o retea wireless mobila hotspot) cu aceasta denumire, sa fi fost creata de oricine din sala de tribunal.

Avocata lui Sevil Shhaideh va sesiza CSM si Inspectia Judiciara dupa ce a gasit la Tribunal reteaua de wi-fi m...e PSD

Avocata fostului vicepremier Sevil Shhaideh, Flavia Teodosiu, a declarat, pentru Mediafax, ca va sesiza Consiliul Superior al Magistraturii CSM) si Inspectia Judiciara dupa ce a gasit la Tribunalul Bucuresti o retea de wi-fi cu denumirea m. e PSD.

Tribunalul Bucuresti, explicatii despre reteaua wi-fi m...e PSD: O astfel de retea poate fi creata de oricine intra in tribunal cu un smartphone/ Evenimentul este regretabil

La o zi dupa ce avocata fostului vicepremier Sevil Shhaideh, Flavia Teodosiu, a anuntat ca va sesiza Consiliul Superior al Magistraturii si Inspectia Judiciara dupa ce a gasit la Tribunalul Bucuresti o retea de wi-fi cu denumirea m. e PSD, Tribunalul vine cu explicatii, spunand ca niciun angajat al Departamentului IT al acestei instante nu a configurat un hot-spot cu o astfel de denumire si nici nu are in administrare echipamente care sa permita configurarea unei retele publice wi-fi. Instanta afirma, insa, ca o astfel de retea poate fi creata de oricine intra in tribunal cu un smartphone, iar evenimentul regretabil se poate repeta atat timp cat se permite intrarea in incinta tribunalului cu tehnologie informatica in genti, posete sau buzunare.

Tribunalul Bucuresti, explicatii cu privire la reteaua wi-fi cu slogan anti-PSD: Nu avem internet. Orice justitiabil poate numi hotspot-ul cum doreste

Tribunalul Bucuresti a precizat miercuri, dupa ce Flavia Teodosiu, avocatul lui Sevil Shhaideh, a anuntat sesizarea CSM privind reteaua wi-fi M**PSD identificata in instanta, ca niciun angajat nu a configurat un hotspot cu un astfel de titlu si ca orice justitiabil poate numi reteaua cum doreste. De altfel, institutia nu are wi-fi.

UPDATE: Tribunalul Bucuresti admite ca a gresit pedeapsa lui Sorin Oprescu. Iata cati ani de inchisoare ar trebui sa faca fostul edil

Sorin Oprescu, fostul primar-general al Capitalei, a fost condamnat, in prima instanta, la patru ani si patru luni de inchisoare cu executare. E posibil, insa, ca judecatorii sa fi calculat gresit. Sorin Oprescu, fostul primar-general al Bucurestiului, a fost condamnat la patru ani si patru luni de inchisoare cu executare. Decizia a fost luata de [] .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2446 seconds )