Libnet.ro
UNICEF

06:00

Veste neplacuta pentru cei care stau la bloc. Istoria se poate repeta, iar cei salvati pot fi doar cei cu centrale termice de apartamant

Playtech Playtech,
Veste neplacuta pentru cei care stau la bloc. Istoria se poate repeta, iar cei salvati pot fi doar cei cu centrale termice de apartamant

Bucuresti, cand vine vorba de incalzire, e impartit intre cei care au centrale termice de apartament si cei care au de la reteaua orasului. in acest context e bine sa stii ca sunt iar. continuă pe Playtech

Camen Bruma le ofera sfaturi celor care stau acasa: Miscarea trebuie sa faca parte din igiena noastra personala, asa cum este spalatul pe dinti!

Carmen Bruma a vorbit la Antena 3, despre cum reuseste sa se mentina in forma si le-a oferit celor care stau acasa o serie sfaturi pretioase.

Mesajul Bancii Transilvania pentru cei aproape 32.000 de actionari: Traversam cu incredere aceasta perioada. Curaj, Romania!

Banca Transilvania a transmis un mesaj pentru cei aproape 32. 000 de actionari in care ii reasigura pe acestia ca BT continua sa ia masuri pentru siguranta si sanatatea clientilor, timp in care a accelerat si proiectele de banking online, echipa fiind mereu alaturi de clienti pentru orice nelamuriri. in mesajul Bancii Transilvania se vorbeste despre Noua matematica, Ce ne da curaj si Solidaritate. Mai mult decat banking.

Apple testeaza deblocarea telefoanelor fara Face ID, pentru cei care poarta masti medicale, in versiunea iOS 13.5 beta

Apple testeaza o noua versiune de software pentru iPhone, care va permite utilizatorilor sa isi deblocheze telefoanele fara Face ID, in timp ce poarta o masca medicala.

Ludovic Orban afirma ca recomandarea catre cei care pleaca la munca in strainatate a fost sa se asigure ca au un contract clar

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, la Dragomiresti, judetul Dambovita, ca recomandarea catre cei care pleaca la munca in strainatate a fost sa se asigure ca au un contract clar, cu protejarea drepturilor si asigurarea protectiei pentru coronavirus.

Cate zile libere isi mai pot lua parintii care stau acasa cu copiii si in ce conditii

In contextul in care autoritatile au decis ca scolile vor romane inchise pana in luna septembrie, activitatea angajatorilor va fi afectata serios, in cazul in care au salariati care primesc libere platite pentru a sta acasa cu copiii mici.

Veste buna pentru indragostitii din Italia. Persoanele care formeaza un cuplu, asimilate rudelor apropiate

Persoanele care formeaza un cuplu sunt asimilate rudelor apropiate in decretul emis de Guvernul Italiei care va permite, dupa data de 4 mai, vizitele la membri ai familiei extinse.

VIDEO Povestea emotionanta a unei femei din Kenya care fierbe pietre pentru cei 8 copii ai ei, sperand ca vor adormi in asteptarea mesei

Povestea emotionanta a unei femei din Kenya a facut inconjurul tarii, iar oamenii s-au mobilizat intr-un demers fara precedent ca sa o ajute. Femeia a pus la fiert pietre, pentru a le da impresia celor 8 copii ai sai infometati ca gateste si sperand ca acestia vor adormi in timp ce asteptau sa fie gata masa, scrie BBC.

IMM Invest: Peste 28.000 de inregistrari in numai doua zile de la lansare. Clarificari pentru cei care nu au reusit inscrierea

Programul IMM Invest Romania se afla la a doua zi de la deschiderea sesiunii de inscriere si a raportat deja peste 28. 000 de inregistrari, anunta Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM FNGCIMM).

Se dau bani in plus pentru sute de mii de romani, dar si vaccinare gratuita. Cine sunt cei care vor beneficia de aceasta facilitate

Senatul a votat, in calitate de for decizional, o lege de care vor beneficia mii de romani. Ei vor primi bani in plus, dar vor beneficia si de vaccinare gratuita. Senatul a votat, miercuri, in.

Atentie, romani! Toti cei care au cont bancar sunt vizati. SRI tocmai a facut anuntul

SRI a facut un anunt pentru toti romanii care detin un cont bancar si folosesc aplicatii de internet banking. Hackerii sunt cu ochii datele bancare si ar fi bine sa stii cum sa te.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )