Libnet.ro
UNICEF

23:15

Avocata lui Sevil Shhaideh acuza Tribunalul Bucuresti de impartialitate, din cauza retelei wireless

Playtech Playtech,
Avocata lui Sevil Shhaideh acuza Tribunalul Bucuresti de impartialitate, din cauza retelei wireless

Flavia Teodosiu, avocata fostului vicepremier Sevil Shhaideh, acuza Tribunalul Bucuresti de impartialitate din cauza unei retele wireless. Flavia Teodosiu, cea care o apara pe Sevil Shhaideh in dosarul Belina, s-a declarat revoltata de o retea wireless care poate fi folosita in interiorul Tribunalului Bucuresti. Avocata sustine ca, in sala de judecata, era activa o retea [] . continuă pe Playtech

Flavia Teodosiu, avocata lui Sevil Shhaideh acuza Tribunalul Bucuresti de impartialitate. Motivul: O retea wireless cu celebrul slogan M**PSD

Flavia Teodosiu, avocatul fostului vicepremier Sevil Shhaideh, prezent astazi la primul termen din dosarul Belina a acuzat Tribunalul Bucuresti de impartialitate pe motiv ca una din retelele wireless active in sala de judecata e denumita dupa celebrul slogan M**PSD. Expertii IT spun insa ca exista posibilitatea unei retele wireless mobile hotspot) cu aceasta denumire, ce putea fi creata de oricine din sala de tribunal.

Flavia Teodosiu, avocata lui Sevil Shhaideh acuza Tribunalul Bucuresti de lipsa de impartialitate. Motivul: O retea wireless cu celebrul slogan M**PSD

Flavia Teodosiu, avocatul fostului vicepremier Sevil Shhaideh, prezent astazi la primul termen din dosarul Belina a acuzat Tribunalul Bucuresti de lipsa de impartialitate pe motiv ca una din retelele wireless active in sala de judecata e denumita dupa celebrul slogan M**PSD. Expertii IT spun insa ca exista posibilitatea ca o retea wireless mobila hotspot) cu aceasta denumire, sa fi fost creata de oricine din sala de tribunal.

Avocata lui Sevil Shhaideh va sesiza CSM si Inspectia Judiciara dupa ce a gasit la Tribunal reteaua de wi-fi m...e PSD

Avocata fostului vicepremier Sevil Shhaideh, Flavia Teodosiu, a declarat, pentru Mediafax, ca va sesiza Consiliul Superior al Magistraturii CSM) si Inspectia Judiciara dupa ce a gasit la Tribunalul Bucuresti o retea de wi-fi cu denumirea m. e PSD.

Retea Wi-Fi denumita M... PSD, la Tribunalul Bucuresti

Avocatul Flavia Teodosiu a dezvaluit, marti, ca a descoperit la Tribunalul Bucuresti o retea Wi-Fi cu numele M. Este vorba despre mesajul care s-a regasit pe placutele de inmatriculare ale.

Tribunalul Bucuresti: proiectul One Floreasca City poate fi construit pe locul vechii fabrici Automatica

Tribunalul Bucuresti a respins, la 9 mai, cererea de suspendare a Autorizatiei de Construire si a Certificatului de Urbanism, in baza carora compania One Mircea Eliade Properties incepuse lucrarile la proiectul One Floreasca City pe amplasamentul vechii fabrici Automatica.

UPDATE: Tribunalul Bucuresti admite ca a gresit pedeapsa lui Sorin Oprescu. Iata cati ani de inchisoare ar trebui sa faca fostul edil

Sorin Oprescu, fostul primar-general al Capitalei, a fost condamnat, in prima instanta, la patru ani si patru luni de inchisoare cu executare. E posibil, insa, ca judecatorii sa fi calculat gresit. Sorin Oprescu, fostul primar-general al Bucurestiului, a fost condamnat la patru ani si patru luni de inchisoare cu executare. Decizia a fost luata de [] .

Tribunalul Bucuresti ar fi calculat gresit pedeapsa lui Sorin Oprescu. Iata cati ani de inchisoare ar trebui sa faca fostul edil

Sorin Oprescu, fostul primar-general al Capitalei, a fost condamnat, in prima instanta, la patru ani si patru luni de inchisoare cu executare. E posibil, insa, ca judecatorii sa fi calculat gresit. Sorin Oprescu, fostul primar-general al Bucurestiului, a fost condamnat la patru ani si patru luni de inchisoare cu executare. Decizia a fost luata de [] .

Tribunalul Bucuresti este asteptat sa dea, luni, o decizie in dosarul lui Sorin Oprescu

Tribunalul Bucuresti este asteptat sa pronunte, luni, o prima decizie in dosarul in care fostul primar al Capitalei Sorin Oprescu e acuzat de luare de mita, spalare de bani, abuz in serviciu si constituire de grup infractional organizat, transmite Mediafax.

Tribunalul Bucuresti a indreptat eroarea materiala. Sorin Oprescu a fost condamnat la 5 ani si 4 luni

Presedintele Tribunalului Bucuresti a anuntat, marti, ca instanta a indreptat eroarea materiala de la sentinta din dosarul lui Sorin Oprescu, iar in locul condamnarii de 4 ani si 4 luni de inchisoare cu executare judecatorii au pronuntat marti sentinta corecta de 5 ani si 4 luni de inchisoare.

Oficial: Tribunalul Bucuresti a indreptat eroarea de la sentinta lui Sorin Oprescu. Fostul primar este condamnat la 5 ani si 4 luni de inchisoare cu executare

Presedintele Tribunalului Bucuresti a anuntat marti ca instanta a indreptat eroarea materiala de la sentinta de luni in dosarul lui Sorin Oprescu. Astfel, in locul sentintei gresite de 4 ani si 4 luni de inchisoare cu executare, instanta a pronuntat azi sentinta corecta de 5 ani si 4 luni de inchisoare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2446 seconds )