Libnet.ro
UNICEF

14:30

Donald Trump, cenzurat pe Twitter, pentru prima oara in istorie: reactia virulenta a presedintelui SUA

Playtech Playtech,
Donald Trump, cenzurat pe Twitter, pentru prima oara in istorie: reactia virulenta a presedintelui SUA

Pentru prima data in istoria retelei de socializare, Twitter l-a penalizat pe Donald Trump, marcand ca false doua dintre postarile sale recente. Reactia agresiva a presedintelui nu a. continuă pe Playtech

Business report: Romania, tara din UE cu cea mai mica pondere a angajatilor care au lucrat de acasa din cauza Covid-19; Allianz Tiriac, amendata pentru prima oara in istorie

Profit. ro: Bursa romaneasca, la cele mai ridicate valori post-COVID * Wall-Street. ro: Kandia - Mediul privat este singurul care suporta costul crizei. Suntem discriminati * Curs de guvernare: Romania, statul cu cea mai mica pondere a angajatilor care au lucrat de acasa din cauza Covid-19 * Adevarul: Produsele made in Romania devin mai atractive in pandemie * Economica. net: Allianz Tiriac, amendata pentru prima oara in istorie * Libertatea: eJobs - Un milion de aplicari pentru locuri de munca in ultima luna * Auto Bild: Cu noul RCA s-ar putea sa-ti repari masina cu bani de acasa. Care sunt modificarile * Digi24: Lista neagra a aeroporturilor intocmita de Agentia UE pentru Siguranta Aviatiei. Tarile cu risc mare de transmitere a coronavirusului.

Donald Trump acuza Twitter ca se amesteca in alegerile prezidentiale

Presedintele american, Donald Trump, a acuzat marti reteaua sociala Twitter ca se amesteca in alegerile prezidentiale din Statele Unite, ca reactie dupa ce, pentru prima data, doua dintre mesajele sale postate pe platforma au fost marcate ca fiind inselatoare, relateaza AFP.

Donald Trump ameninta Twitter si Facebook ca le va inchide

Presedintele american Donald Trump a amenintat miercuri ca va impune norme de reglementare sau va inchide companiile de social media, dupa ce Twitter a afisat in premiera avertismentul potrivit caruia utilizatorii retelei sociale erau rugati sa verifice faptele descrise de liderul de la Casa Alba intr-o serie de postari legate de alegerile prezidentiale si votul prin corespondenta.

Donald Trump, suparat pe Twitter. Liderul de la Casa Alba a amenintat ca va inchide retelele sociale

Presedintele american Donald Trump s-a suparat pe Twitter, platforma de micro-blogging pe care o foloseste zilnic pentru a isi comunica si argumenta deciziile.

in premiera, Twitter semnaleaza ca inselator un mesaj al presedintelui Donald Trump. Raspunsul acestuia: Twitter se amesteca in alegerile prezidentiale

Platforma Twitter a adaugat marti mentiunea verificati faptele la doua mesaje ale presedintelui american Donald Trump care sustinea ca votul prin corespondenta este substantial fraudulos, o premiera in contextul in care retele sociale sunt frecvent acuzate de laxism in ce priveste raspunsul lor la afirmatii ale liderilor politici, noteaza AFP, citata de Agerpres. Aceste mesaje contin informatii care pot induce in eroare cu privire la procesul de vot si au fost semnalate pentru a oferi un context suplimentar despre votul prin corespondenta. Decizia a fost luata in acord cu abordarea pe care am prezentat-o mai devreme in cursul lunii, a motivat un purtator de cuvant al platformei sociale.

Donald Trump trece de la acuzatii la amenintari impotriva Twitter

Donald Trump a amenintat miercuri cu reglementarea sau inchiderea retelelor de socializare, dupa ce Twitter a semnalat cu o zi inainte ca doua dintre mesajele presedintelui american sunt inselatoare, relateaza AFP.

MINISTRUL GERMAN AL SANATATII: Donald Trump nu greseste cu insistenta sa referitoare la necesitatea reformarii Organizatiei Mondiale a Sanatatii

Ministrul german al sanatatii, Jens Spahn, a recunoscut intr-un interviu ca presedintele american Donald Trump nu greseste cu insistenta sa referitoare la necesitatea reformarii Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), dar a avertizat ca astfel de actiuni ar trebui lasate pentru perioada post-pandemie.

MINISTRUL GERMAN AL SANATATII: Donald Trump nu greseste cu insistenta sa referitoare la reformarea Organizatiei Mondiale a Sanatatii

Ministrul german al sanatatii, Jens Spahn, a recunoscut intr-un interviu ca presedintele american Donald Trump nu greseste cu insistenta sa referitoare la necesitatea reformarii Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), dar a avertizat ca astfel de actiuni ar trebui lasate pentru perioada post-pandemie.

Contre dure intre Donald Trump si Joe Biden: Este cretinul perfect

Tachinarile dintre Donald Trump si Joe Biden nu inceteaza nici in timpul pandemiei de coronavirus. Contextul social chiar accentueaza tensiunile dintre doi candidati la functia de presedinte al Statelor Unite al.

Hong Kong: Donald Trump promite o riposta pana la sfarsitul saptamanii

Presedintele american, Donald Trump, a promis sa anunte pana la sfarsitul saptamanii masuri foarte interesante ca raspuns la controversatul proiect de lege al Chinei care incalca autonomia Hong Kongului, transmite AFP, potrivit Agerpres.

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )