Libnet.ro
UNICEF

00:06

Marea Britanie accepta participarea Huawei la constructia retelei 5G. Ce spune vicepresedintele Huawei, Victor Zhang

Adevărul Adevărul,
Marea Britanie accepta participarea Huawei la constructia retelei 5G. Ce spune vicepresedintele Huawei, Victor Zhang

Marea Britanie a anuntat marti, 28 ianuarie, ca nu va interzice utilizarea echipamentelor fabricate de Huawei pentru constructia noii sale retele wireless 5G de mare viteza. continuă pe Adevărul

Huawei a primit acordul sa participe la constructia retelei 5G din Marea Britanie, desi compania e considerata vanzator cu risc ridicat

Huawei va juca un rol limitat in dezvoltarea retelei 5G din Marea Britanie, a confirmat guvernul de la Londra, desi compania chineza a fost desemnata drept vanzator cu risc ridicat. Companiei i se va oferi posibilitatea de a construi elemente neesentiale ale retelei, transmite Mediafax, citand Guardian.

DOCUMENT Cum a decis Marea Britanie sa permita un acces limitat chinezilor de la Huawei la dezvoltarea retelelor 5G, desi compania e considerata cu risc ridicat de securitate

Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, a decis marti sa acorde chinezilor de la Huawei un rol limitat in dezvoltarea viitoarelor retele 5G din tara, o decizie care ar putea afecta relatiile cu SUA care se tem ca producatorul chinez de echipamente de comunicatii ar putea fi folosit de China pentru operatiuni de spionaj, scrie Reuters. Furnizorii cu risc ridicat vor fi exclusi din toate retelele critice din infrastructura nationala si din inima core) retelelor 5G, dar vor putea avea o prezenta de pana la 35% in zona periferica a retelelor, care conecteaza dispozitivele si echipamentele la stalpii de telefonie mobila. Vezi in articol recomandarile oficiale din Marea Britanie cu privire la Huawei si furnizori cu risc ridicat de securitate.

Brexit, Final Countdown: Cum se va incheia, la miezul noptii, mariajul de 47 de ani dintre Marea Britanie si UE

Cand ceasul va bate de miezul noptii la Bruxelles, vineri, lunga perioada de 47 de ani de cand Marea Britanie este membra a clubului natiunilor europene se va incheia. La inceput, aparent, nimic nu se va schimba, pentru ca Regatul Unit va intra in perioada de tranzitie de 11 luni care mentine actualul status quo. Dar exista o exceptie cruciala: Marea Britanie va fi exclusa din toate forurile de luare a deciziilor, iar consecintele vor fi imediate, scrie The Guardian.

Impactul Brexit asupra romanilor din Marea Britanie

Au mai ramas cinci zile pana cand Marea Britanie va divorta de Uniunea Europeana.

Trump deschide noile fronturi ale razboiului comercial cu UE si Marea Britanie

Dupa semnarea fazei intai a acordului cu China si a acordului dintre Statele Unite, Mexic si Canada, noile fronturi al razboiului comercial al Statelor Unite se indreapta catre Europa, Marea Britanie si blocajul in relatiile cu Organizatia Mondiala a Comertului OMC), relateaza CNBC.

CNBC: Noile fronturi ale razboiului comercial american se indreapta catre Europa si Marea Britanie

Dupa semnarea fazei intai a acordului cu China si a acordului dintre Statele Unite, Mexic si Canada, noile fronturi al razboiului comercial al Statelor Unite se indreapta catre Europa, Marea Britanie si blocajul in relatiile cu Organizatia Mondiala a Comertului OMC), relateaza CNBC.

Marea Britanie lanseaza o noua moneda pentru a marca Brexitul

O moneda comemorativa care marcheaza iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana a fost prezentata de ministrul Finantelor din Marea Britanie, Sajid Javid. Pe moneda de 50 de pence este inscriptionat urmatorul mesaj: Pace, prosperitate si prietenie cu toate natiunile, precum si data de 31 ianuarie, scrie CNN.

Hugh Grant critica situatia politica din Marea Britanie: Tara e terminata. Pe cine invinovateste actorul

Actorul Hugh Grant a comentat situatia politica din tara lui natala, Marea Britanie, in cadrul unui interviu acordat in Statele Unite.

SUA deschid noi fronturi ale conflictului comercial, in Europa si Marea Britanie

Odata cu semnarea fazei 1 din acordul comercial dintre China si Statele Unite, dar si dupa finalizarea intelegerii SUA-Mexic-Canada, echipa comerciala a lui Donald Trump isi indreapta atentia asupra unui acord cu Marea Britanie post-Brexit, precum si asupra disputelor cu UE si cele privind OMC, noteaza Mediafax.

DE NECREZUT! Un sofer roman de Uber din Marea Britanie a vrut sa intareasca stereotipurile care circula in jurul nostru! Este incredibil ce i-a putut face unei cliente

Un roman a vrut sa se faca cunoscut in Marea Britanie si a reusit. Sofer de Uber, Cornel Mihai a vrut sa pacaleasca o clienta Victoria Oruwari, in varsta de 39 de ani), care, pe deasupra, mai era si oarb.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )