Libnet.ro
UNICEF

13:30

Orange lanseaza reteaua 5G in trei orase din Romania si anunta un parteneriat exclusiv cu Samsung TEST VIDEO

Adevărul Adevărul,
Orange lanseaza reteaua 5G in trei orase din Romania si anunta un parteneriat exclusiv cu Samsung TEST VIDEO

Marti 5 noiembrie, in timpul unei eveniment desfasurat la sediul din Bucuresti, Orange a anuntat lansarea retelei 5G si un parteneriat cu Samsung. continuă pe Adevărul

VIDEO Romania, prima tara in care grupul Orange lanseaza o retea 5G comerciala: Serviciile sunt disponibile in Bucuresti, Cluj-Napoca si Iasi

Romania este prima tara in care grupul francez Orange lanseaza o retea 5G si servicii comerciale, a anuntat marti Ramon Fernandez, Delegate CEO Finance, Performance and Europe la nivelul Grupului Orange. Am ales Romania pentru ca este un fel de Sillicon Valley in Europa Centrala si de Est, cu un sector ITC care reprezinta aproape 6% din PIB-ul tarii si pentru ca avem spectru radio dublu decat rivalii din piata ceea ce ne permite lansarea acestor servicii, a spus oficialul grupului francez. Serviciile sunt disponibile in prezent in Bucuresti, Cluj-Napoca si Iasi. Vezi in articol ce preturi au serviciile 5G si ce spun oficialii Orange despre Huawei.

Un proces invaluit in tacere: cele mai importante edituri din Romania vs. Bookster, autodescris Uber-ul bibliotecilor publice

O actiune in instanta, fara precedent pentru piata de carte din Romania, se desfasoara pe tacute la Tribunalul Bucuresti. Zece dintre cele mai mari edituri impreuna cu Asociatia Editorilor din Romania au reclamat o firma si o asociatie, care opereaza Bookster, pentru actiune in concurenta neloiala. Bookster este o biblioteca activa de cativa ani pe piata si care se descrie, in propriile prezentari, un Uber, Spotify sau Airbnb al bibliotecilor publice locale, cu zeci de mii de abonati. Niciuna dintre parti nu doreste sa spuna clar despre ce este vorba in proces, doar Bookster oferind Hotnews. ro informatii despre activitatea sa. Nici instanta nu a permis HotNews. ro acces la dosar. Ce vizeaza acesta?.

Prima banca de sange, plasma umana si celule stem din Romania va fi construita in parteneriat public-privat

Prima banca de sange, plasma umana si celule stem din Romania va fi construita in parteneriat public-privat. Studiul de fundamentare pentru construirea, in parteneriat public-privat, a primei banci de sange, plasma umana si celule stem din Romania, a fost adoptat in sedinta de Guvern de luni. in baza acestui studiu de fundamentare, Comisia Nationala de Strategie si Prognoza va atribui contractul de parteneriat public-privat.

Iazul toxic de la Certej, Hunedoara. Cea mai mare catastrofa miniera din Romania! S-a soldat cu 100 de morti si peste 80 de raniti

Zilele trecute s-au implinit 48 de ani de la cea mai mare catastrofa miniera din Romania. Aproape 100 de persoane si-au pierdut viata si alte 80 au fost ranite, dupa ce un iaz de decantare supraincarcat cu steril s-a revarsat peste cartierul de la poalele acestuia. in doar un sfert e ora, cele peste 300.

Precizarile Patronatului Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania PRIMER pe tema informatiilor privind disparitia unor medicamente de pe piata

Avand in vedere recentele informatii publice de natura a crea panica in randul pacientilor cu privire la disparitia unor medicamente,Patronatului Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania PRIMER, n.

PRIMER reuneste 19 fabrici de medicamente din Romania

Patronatului Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania PRIMER a facut o serie de preci.

Dezvaluiri incendiare despre retelele de proxeneti din Romania. Cum sustineau oamenii legi gruparea

Dezvaluiri incendiare de ultima ora despre retelele de proxenetism din Romania. Mai multi proxeneti care trimiteau fete in Spania ar fi incercat sa isi asigure spatele cu oameni infiltrati in.

DESPARTIRE SOC in lumea mondena din Romania! Nimeni NU se astepta ca ei sa iSI SPUNA ADIO!

O noua despartire bomba in showbizul autohton. Horia Tecau si iubita lui s-au despartit definitiv. Tenismenul roman si modelul brazilian erau impreuna din aceasta vara, insa totul s-a terminat.

Stirile ProTv: Imagini nedifuzate pana acum. Marturii grave despre traficul de persoane din Romania

Podcast Romania, stii bine, episodul XX. Traficul de persoane ne priveste personal. E o rana deschisa a tarii noastre, prin care se scurg vieti mult prea tinere duse, prin amagire, in zonele cele mai intunecate ale oraselor Europei.

IN PRIMELE 10 LUNI: Vanzarile Mazda din Romania au crescut cu 24%

Constructorul auto nipon Mazda a vandut 2. 269 de vehicule in tara noastra in primele zece luni, mai mult cu 24% comparativ cu aceeasi perioada din 2018, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )