Libnet.ro
UNICEF

22:00

Orange a picat: reteaua celui mai mare operator are probleme in Bucuresti

Playtech Playtech,
Orange a picat: reteaua celui mai mare operator are probleme in Bucuresti

Orange Romania are, din nou, probleme cu stabilitatea retelei. De data aceasta, reclamatiile sunt pe Bucuresti. Momentul acesta vine la mai putin de-o luna de cand Orange a avut probleme. continuă pe Playtech

Orange a picat: ce s-a intamplat cu reteaua celui mai mare operator

Orange Romania a avut, din nou, probleme cu stabilitatea retelei. Cei mai afectati au fost clientii din Bucuresti. Dificultatile din 6 aprilie au fost la mai putin de-o luna de cand Orange.

Un aparat important a fost donat celui mai mare spital de copii din Moldova. Oricand poate fi vorba de copilul nostru

Spitalul Clinic De Urgenta pentru Copii Sfanta Maria din Iasi, cel mai mare de acest tip din regiunea Moldovei, a primit joi, 4 aprilie, un turn laparoscopic de ultima generatie, care va usura interventiile chirurgicale.

Orange a picat. Reteaua are probleme din nou

Orange Romania are, din nou, probleme cu stabilitatea retelei. De data aceasta, reclamatiile sunt pe Bucuresti. Va amintim ca Orange Romania a intampinat probleme, la sfarsitul lunii martie,.

Business report: Top latifundiari pe terenul statului. Paul Florin Stanescu, nasul lui Dragnea junior, are a treia cea mai mare exploatatie agricola; Guvernul da pe salarii si pensii peste 85% din ce strange din venituri fiscale si contributiile sociale;

Oare ce n-o fi in ordine aici? Tara cu cresterea cea mai rapida, unde scade numarul intreprinderilor cu crestere rapida. Conform datelor publicate de Eurostat, Romania desi lider la cresterea PIB, cu 7%) s-a situat in 2017 la coada clasamentului UE. Un turn de 320 de metri dintr-un orasel danez va deveni cea mai inalta cladire din Europa. Oraselul danez Brande, cu doar 7. 000 de locuitori, va deveni gazda celui mai inalt turn de birouri din Europa.

Sea Shield 19, cel mai mare exercitiu NATO din Marea Neagra. Romania este gazda pentru 20 nave de razboi

Fortele Navale Romane organizeaza in perioada 5-13 aprilie cel mai mare exercitiu multinational naval SEA SHIELD 19, in apele teritoriale ale Romaniei si in apele internationale ale Marii Negre.

Romania le-a platit rusilor de la Gazprom cea mai mare factura la gaze din ultimii cinci ani: Importurile au crescut cu 40% in primele doua saptamani din acest an

Romania le-a platit rusilor de la Gazprom cea mai mare factura la gaze din ultimii cinci ani, in conditiile in care, in primele doua saptamani din 2019, importurile au crescut cu 40%, potrivit.

Cel mai mare exercitiu NATO din Marea Neagra din acest an incepe astazi - 20 de nave militare, peste 2.000 de militari si avioane de vanatoare MiG 21 si F16

Cel mai mare exercitiu multinational naval - SEA SHIELD 19 - care va avea loc in apele teritoriale ale Romaniei si in apele internationale ale Marii Negre incepe vineri si se va incheia in 13 aprilie. La exercitiul din acest an participa 14 nave militare romanesti si sase nave militare din Bulgaria, Canada, Grecia, Olanda si Turcia, cu un total de aproximativ 2. 200 de militari, dar si avioane de vanatoare Mig 21 si F-16.

VIDEO Cea mai mare asociatie a IT-istelor din Polonia cauta colaboratori in Romania

Cea mai mare asociatie a femeilor din domeniul IT din Polonia vrea sa colaboreze cu ONG-uri romanesti. Geek Girls Carrots organizeaza evenimente precum meetup-uri, workshop-uri sau cursuri dedicate celor din industria de tehnologie in orase din toata lumea.

Vremea in weekend. Vesti noi de la meteo! Se va incalzi usor in cea mai mare parte a tarii

Vremea se va incalzi usor in cea mai mare parte a tarii. in vest si nord-vest vor fi temporar innorari si pe arii restranse ploi slabe, in timp ce in restul teritoriului cerul va fi variabil spre senin.

Romania si Bulgaria au ramas tarile din UE cu cel mai mare numar de decese rutiere

Romania si Bulgaria au fost si anul trecut tarile cu cel mai mare numar de decese rutiere la un milion de locuitori 96 si, respectiv, 88), aproape dublu fata de media de 49 de decese inregistrata la nivelul UE, arata statisticile preliminare privind securitatea rutiera publicate joi de Comisia Europeana.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )