Libnet.ro
UNICEF

23:15

Poate cel mai costisitor proces impotriva Facebook: cat vor sa obtina australienii

Playtech Playtech,
Poate cel mai costisitor proces impotriva Facebook: cat vor sa obtina australienii

Autoritatile australiene au dat in judecata Facebook din cauza ineficientei retelei sociale de a proteja datele personale ale utilizatorilor. Miza este de 529 de miliarde de dolari. Daca. continuă pe Playtech

Sunt 36 de cazuri de coronavirus in Romania. Cel mai recent - un barbat intors din Israel

Cel mai recent caz de coronavirus din Romania, care a fost confirmat miercuri, este al unui barbat c.

Ce produse s-au scumpit cel mai mult in februarie? Fructele, in top

Fructele proaspete, articolele de igiena, cosmeticele si serviciile de apa, canal si salubritate s-au scumpit cel mai mult in luna februarie a acestui an fata de luna precedenta, in timp ce ouale, combustibili si serviciile de transport aerian s-au.

Ismail, cel mai longeviv primar din Romania. Cum arata comuna dupa 38 de ani in functie

De aproape 38 de ani, in Romania, exista un primar ales pe viata, mai exact in judetul Dambovita, la vreo 7 kilometri de Targoviste, in comuna Doicesti. Prima data cand s-a urcat pe scaunul de primar al comunei a fost inainte de decembrie 1989, mai exact in 1982, pe vremea cand Nicolae Ceausescu erapreaiubitul conducator, .

Cel mai longeviv primar din Romania a anuntat ca nu mai candideaza. Cate mandate a adunat la primaria pe care o conduce din timpul comunismului

Cel mai longeviv primar din Romania renunta la candidatura pentru inca un mandat in fruntea urbei, la alegerile locale din 2020.

Simona Halep si Toni Iuruc, cadouri de zeci de mii de euro. Care a fost cel mai scump dar

Pentru ocupanta locul 2 in clasamentul WTA, viata nu inseamna numai tenis. Simona Halep si Toni Iuruc se iubesc la nebunie si isi fac cadouri de zeci de mii de euro. Simona Halep si Toni Iuruc, cadouri de zeci de mii de ruo. Care a fost cel mai scump dar Demonstratiile romantice dintre Simona Halep .

Zidane, dupa esecul cu Betis: Cel mai slab meci din acest sezon

Antrenorul Zinedine Zidane a afirmat ca meciul cu Betis Sevilla a fost cel mai slab din acest sezon.

Preturile petrolului se indreapta spre cel mai mare declin din ultimii 29 de ani

Preturile petrolului s-au prabusit, luni, pierzand peste un sfert din valoare, indreptandu-se spre cel mai mare declin consemnat intr-o singura zi din ultimii 29 de ani, dupa ce Arabia Saudita a declansat un razboi al preturilor pe o piata deja afectata de impactul epidemiei de coronavirus asupra cererii la nivel global.

Marea Britanie pregateste un plan anti-coronavirus de anvergura. Cel mai rau scenariu posibil prevede 100.000 de decese

Ministri Regatului Unit stabilesc masurile anti-coronavirus, iar cel mai rau scenariu pregatit la Whitehall prevede un bilant al deceselor de 100. 000, potrivit The Times. Premierul Boris Johnson va conduce o a.

Laura Cosoi, mama pentru a doua oara! Actrita a primit cel mai frumos cadou de 8 martie (FOTO)

Laura Cosoi este in culmea fericirii. Celebra vedeta urmeaza sa fie mama pentru a doua oara. Chiar ea a facut anuntul, in urma cu putin timp, pe pagina personala de Facebook. Laura a povestit in.

Franta, al patrulea cel mai infectat stat european. Evolutia coronavirusului COVID-19 din Hexagon

La momentul redactarii acestui articol, in Franta a fost raportat un numar total de 1. 784 de cazuri de infectari cu coronavirusul COVID-19 si 33 de decese. Franta este astfel statul cu al saptelea cel.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )