Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vodafone lanseaza servicii 5G in sapte orase din Marea Britanie in luna iulie

Adevărul Adevărul,
Vodafone lanseaza servicii 5G in sapte orase din Marea Britanie in luna iulie

Costul retelei 5G va fi acelasi ca cel al retelei 4G, un beneficiu important pentru utilizatorii din Marea Britanie. continuă pe Adevărul

Unui taximetrist roman din Marea Britanie i s-a furat masina cu tot cu client (VIDEO)

Unui taximetrist roman din Marea Britanie i s-a furat masina cu tot cu clientul aflat pe bancheta din spate, noteaza Metro. Momentele au fost surprinse de camera video instalata in interiorul taxiului. Corneliu.

Sute de medici straini se gandesc sa plece din Marea Britanie din cauza taxelor mari

Sute de medici staini iau in considerare sa renunte la Sistemul National de Sanatate NHS) in semn de protest fata de faptul ca sunt taxati mii de lire pentru vize si asigurari de sanatate, pentru a putea lucra in Marea Britanie, informeaza The Guardian.

Femeia care a baut cate 5-6 energizante pe zi si era sa moara. Lesinam si tremuram (FOTO)

O femeie din Marea Britanie obisnuia sa bea cate 5-6 doze de energizant in fiecare zi, pentru ca in timp sa se confrunte cu probleme grave de sanatate, relateaza leicestermercury. co. uk. Problemele s-au.

Franta, Germania si Marea Britanie se arata ingrijorate de escaladarea luptelor in Siria

Marea Britanie, Germania si Franta au cerut astazi incheierea escaladarii militare din nord-vestul Siriei, comunicand ca sunt ingrijorate de violentele recente care au dus la moartea a peste 120 de civili, relateaza Reuters.

Donald Tusk: Exista o sansa de 20-30% ca Marea Britanie sa ramana in Uniunea Europeana

Exista o sansa de 20-30% ca Marea Britanie sa ramana in Uniunea Europeana, a precizat Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, in cadrul unui interviu sustinut vineri si citat de Deutsce.

Sute de medici straini vor sa paraseasca Marea Britanie pentru a scapa de taxele prea mari

Tot mai multi doctori care profeseaza in Regatul Unit iau in considerare sa plece deoarece legile migratiei ii obliga sa plateasca mii de lire pe an pentru viza de munca si 400 de lire anual pentru ei si pe.

Sute de doctori straini se gandesc sa paraseasca Marea Britanie din cauza taxelor prea mari

Doctori din toata lumea, stabiliti in UK, iau in considerare stabilirea in alte tari, din cauza taxelor prea mari. Legile imigratiei ii obliga pe acestia sa plateasca mii de lire pe an pentru viza de munca si 400 de lire anual pentru ei si pentru fiecare membru al familiilor lor pentru a fi inclusi in Serviciul National de Sanatate NHS), potrivit The Guardian.

Un avion s-a prabusit pe o sosea din Marea Britanie. Pasagerii, salvati in ultimul moment (VIDEO)

Un fost genist al armatei britanice si managerul unui magazin i-au scos din ramasitele in flacari pe pasagerii unui avion in flacari, relateaza Daily Mail. Fostul militar tocmai trecea cu masina prin.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )