Libnet.ro
UNICEF

17:00

Adelina Pestritu, atac subtil catre Oana Zavoranu: Nu primiti bonuri de masa si ajutor social

Playtech Playtech,
Adelina Pestritu, atac subtil catre Oana Zavoranu: Nu primiti bonuri de masa si ajutor social

Adelina Pestritu ataca subtil toate persoanele care continua sa o critice, mai cu seama pe Oana Zavoranu. Fanii s-au gandit imediat ca replica vedetei ii este destinata actritei din Sacrificiul. Ce cuvinte grele a aruncat fosta sotie a lui Liviu Varciu pe retelele de socializare? Adelina Pestritu continua lupta cu gurile rele! Mesaj subtil pentru . continuă pe Playtech

Oana Zavoranu, atac dur la Ramona Gabor. A publicat imagini rusinoase cu diva din Dubai

Oana Zavoranu a fost atacata in instanta dupa criticile si afirmatiile foarte dure facute la adresa unor vedetele de la noi. Acest lucru nu a facut-o sa inceteze cu noul proiect cu care i-a surprins pe fani. Actrita a publicat acum cateva imagini rusinoase cu Ramona Gabor. Oana Zavoranu, atac la adresa Ramonei Gabor. Ce .

Adelina Pestritu, parada modei in Maldive. Cum s-a pozat!

Zilele acestea, Adelina Pestritu se afla in vacanta alaturi de sotul ei, Virgil Steblea, dar si de micuta Zeny. Cei 3 se delecteaza cu peisajul exotic din Maldive, acolo unde Adelina face parada modei in tinute care mai de care mai spectaculoase.

Cum arata Adelina Pestritu, fara pic de machiaj. Vedeta le-a aratat tuturor fanilor

Adelina Pestritu e una din vedetele de la noi care incurajeaza un make-up natural sau chiar deloc atunci cand nu are sedinte foto sau nu apare la TV ori evenimente publice. Fosta sotie a lui Liviu Varciu s-a filmat si pozat in sirul de vacante care pare ca nu se mai termina fara strop de .

Oana Zavoranu nu se lasa. Cum a umilit-o iar pe Oana Roman, in public

Oana Zavoranu are o tinta clara in emisiunea sa online: Oana Roman. Actrita a luat-o din nou in colimator pe fiica lui Petre Roman dupa ce aceasta a dezvaluit cate limbi straine vorbeste. Si eu care ziceam sa rupi si japoneza, dialectul mandarin si altele. Sunt profund dezamagita. Oana Zavoranu a umilit-o din nou pe .

Cristina ICH a invins-o pe Oana Zavoranu. Ce decizie radicala s-a luat in scandalul celor doua vedete

Se pare ca Oana Zavoranu urmeaza sa plateasca pentru vorbele sale adresate altor vedete din showbiz-ul romanesc. Cateva dintre acestea, printre care si Cristina ICH, au decis sa o dea in judecata pe actrita din Sacrificiul. Din 5 vedete care au urmat procedura de mai jos, 4 din ele au pierdut lupta cu Oana Zavoranu.

Razboiul Oana Zavoranu vs influencere. Cine a castigat pana acum!

Razboiul online declarat de Oana Zavoranu influencerelor s-a mutat la tribunal. 5 dintre influencerele pe care vedeta le vorbeste de rau in ultima vreme i-au intentat acesteia proces. Iata despre cine este vorba si cine a castigat pana acum.

Legatura secreta dintre Oana Zavoranu si preotul santajat de homosexuali. S-a aflat acum

In ultima vreme apar noi informatii legate de scandalul de santaj in care este implicat preotul Marin Ene. Paroh din localitatea Fotachesti, preotul este implicat intr-un scandal de santaj, iar informatiile de ultima ora aduc noi detalii. Preotul Marin Ene, santajat cu filmari indecente La inceput de an scandalul in care preotul paroh Marin Ene .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2499 seconds )