Libnet.ro
UNICEF

20:47

Andreea Marin, apel disperat pe retelele de socializare. Fanii au fost avertizati ca se va intampla asta

Playtech Playtech,
Andreea Marin, apel disperat pe retelele de socializare. Fanii au fost avertizati ca se va intampla asta

Andreea Marin revine in atentia fanilor sai cu un apel disperat de data aceasta. Ce avertizari au primit urmaritorii sai din online? Ce le-a spus fosta prezentatoare de televiziune ca se va intampla? Andreea Marin, apel disperat pe retelele de socializare Andreea Marin face parte din vedetele care s-au implicat inca din prima zi a . continuă pe Playtech

Gabriela Cristea, scandal pe retelele de socializare. Fanii nu au avut mila

Gabriela Cristea a slabit dupa ce a nascut, iar vedeta se afiseaza cu noua silueta pe retelele de socializare. Cu toate acestea, internautii au taxat-o sustinand ca pozele ei sunt retusate. Gabriela Cristea, scandal pe retelele de socializare. Fanii nu au avut mila Dupa cea de-a doua sarcina, Gabriela Cristea a dat jos 14 kilograme.

Andreea Marin si Stefan Banica Jr, divortul prevestit de Mihaela Radulescu. Ce s-a intamplat, de fapt, intre cele doua dive

Andreea Marin si Stefan Banica Jr. au divortat in anul 2013, dupa sapte ani de mariaj. in anul 2008, Mihaela Radulescu facea o predictie insa despre mariajul lor, spunand ca nu le da zece ani impreuna. Andreea Marin si Stefan Banica Jr, divortul prevestit de Mihaela Radulescu Si chiar asa a fost, Andreea Marin si .

Andreea Marin, imagine incredibila. Cum arata in combinezon si cu masca FOTO

Andreea Marin se implica din ce in ce mai mult in aplanarea panicii instaurate de virusul care ne-a cuprins val vartej. Vedeta le ofera sfaturi urmaritorilor sai din mediul online si le este un exemplu foarte bun. Iata cum arata Zana intr-un combinezon si cu masca de protectie? Andreea Marin, in combinezon si cu masca .

in lupta cu virusul ucigas, medicii de familie din judetul Brasov fac un apel disperat catre stat

In lupta cu virusul ucigas noi strigate de ajutor vin din partea medicilor de familie. Acestia acuza faptul ca infrunta coronavirusul cu mainile goale. 320 de medici de familie din judetul Brasov fac un apel disperat catre stat: sa-i ajute cu masti, dezifectanti, manusi si combilizoane.

Mihai Albu, la capatul puterilor din cauza fostei sotii. Apel disperat pentru Iulia. Ce se intampla cu fetita lor

Au divortat in anul 2012, dupa 9 ani de mariaj, fara prea mult scandal. Iulia a ramas cu numele sotului, Albu, un apartament luxos si cu fetita lor, pentru care primeste pensie alimentara. Desi pareau ca vor avea o relatie cordiala de dragul micutei, disputele se poarta neincetat intre cei doi parinti. Drept urmare, Mihai, .

Apel disperat al unui spital care se pregateste sa preia pacienti cu coronavirus.Avem nevoie de echipamente de protectie!

Reprezentantii celei mai mari unitati spitalicesti din Salaj fac un apel la cetateni pentru a face donatii care sa permita achizitia de materiale sanitare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )