Libnet.ro
UNICEF

13:00

Christian Sabbagh a dezvaluit motivul pentru care candideaza Alexandru Cumpanasu la Presedintie

Playtech Playtech,
Christian Sabbagh a dezvaluit motivul pentru care candideaza Alexandru Cumpanasu la Presedintie

Christian Sabbagh, prezentatorul Stirilor Kanal D, a dezvaluit motivul pentru care candideaza Alexandru Cumpanasu la Presedintie, intr-un mesaj postat pe retelele de socializare. Christian Sabbagh a dezvaluit motivul pentru care candideaza Alexandru Cumpanasu la Presedintie Christian Sabbagh, jurnalistul de investigatie de origine libaneza, a publicat un mesaj pe pagina sa de Facebook. intrebat in repetate . continuă pe Playtech

Bunicul Luizei Melencu s-a externat din spital pe propria semnatura. Motivul pentru care a facut acest gest

Bunicul Luizei Melencu a fost externat, la cerere, desi medicii i-au recomandat sa mai stea in spital pana luni. Barbatul a iesit pe semnatura din unitatea spitaliceasca pentru a fi alaturi de fiica lui, Monica Melencu. Femeia va merge, luni, la sediul DIICOT Bucuresti, in vederea recoltarii probelor biologice. Bunicul Luizei Melencu a fost externat.

Gheorghe Dinca a fost scos din Arestul Central. Motivul pentru care a fost dus la spitalul Penitenciar Jilava

GheorgheDinca, principalulsuspectal crimelor dinCaracal, a fost transferat din Arestul Central. Dinca a fost dus in Spitalul Penitenciar Jilava, pentru efectuarea unor masuri procedurale.

Motivul pentru care autoritatile chineze au donat peste 620.000 de televizoare famililor sarace

China vrea ca lumea intreaga sa asiste la parada mareata pregatita pentru aniversarea a 70 de ani de la infiintarea Republicii. Pentru a se asigura ca ceremonia va fi urmarita in toate colturile.

Motivul pentru care tot mai multi tineri fac infarct. Recomandarile medicilor pentru o inima sanatoasa

Infarctul miocardic acut apare tot mai des in cazul oamenilor tineri, explica prof. Dragos Vinereanu, seful sectiei Cardiologie a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, potrivit libertatea. ro. Avem.

Motivul pentru care Nicolae Ceausescu nu avea niciodata bani la el. Ce salariu avea de fapt Dictatorul

Nicolae Ceausescu a reprezentat un adevarat personaj de-a lungul istoriei noastre. insa nimeni nu l-a vazut vreodata pe Nicolae Ceausescu avand bani la el sau macar un portofel. De fapt, se spune ca dictatorul.

Povestea unor profesori ieseni care ofera gratuit meditatii. Motivul emotionant pentru care ii ajuta pe elevi

Doi profesori din Iasi ajuta liceeni cu posibilitati financiare reduse sa devina medici. Cei doi sunt sot si sotie si ofera meditatii la fiecare sfarsit de saptamana, fara sa ceara bani in schimb. Rezultatele sunt remarcabile. Pana acum zeci de elevi care au fost pregatiti de Mircea si Nita Medea au reusit sa intre la .

Motivul pentru care Ministerul Educatiei a fost amendat de catre Consiliul pentru Combaterea Discriminarii cu 2.000 lei

Ministerul Educatiei a fost amendat cu suma de 2. 000 de lei de catre Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD), pentru lipsa manualelor de limba romana speciale si a noilor programelor scolare speciale la Limba Romana pentru copiii minoritari maghiari, pe parcursul invatamantului preuniversitar.

Cum s-a facut mica marea amenda data de CNA Antenei 3: motivul pentru care forul s-a razgandit

Consiliul National al Audiovizualului CNA) s-a razgandit privind amendarea postului Antena 3 cu 50. 000 de lei pentru un derapaj din cazul Caracal. Astfel, televiziunea a primit o sanctiune mai mica, desi nu toti membrii forului au fost de acord.

Motivul pentru care o vila cu trei dormitoare dinBirminghama fost scoasa la vanzare pentru 1 pound

O vila cu trei dormitoare din Birmingham, UK, a fost scoasa la vanzare pentru 1 lira sterlina. Pretul mediu al unei proprietati in zona este mai mare de 200. 000 lire sterline.

Motivul pentru care Consiliul de Administratie al Aeroportului Oradea a fost demis. Cum au pierdut PSD si UDMR majoritatea in conducerea judetului

ALDE a iesit oficial de la guvernare in Bihor, dupa ce, sambata, consilierii judeteni ai partidului au votat impotriva aliatilor PSD si UDMR cu care se aflau la conducerea judetului. Astfel, cu sprijinul lor, hotararea pentru rectificarea bugetara a cazut, iar Consiliul de Administratie al Aeroportului Oradea a fost demis.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )