Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cu cine a petrecut Adelina Pestritu de Revelion. Niciodata nu te gandeai sa o vezi langa el

Playtech Playtech,
Cu cine a petrecut Adelina Pestritu de Revelion. Niciodata nu te gandeai sa o vezi langa el

Cum s-a distrat Adelina Pestritu in noaptea dintre ani? Cum a prins-o Revelionul pe fosta prezentatoare de televiziune? Fanii nu se asteptau sa o vada langa un anume personaj. Ce au sesizat prietenii virtuali ai sai pe retelele de socializare ale vedetei? Cu cine s-a distrat Adelina Pestritu de Revelion? Adelina Pestritu s-a distrat extrem . continuă pe Playtech

Cum a petrecut Adelina Pestritu noaptea de Revelion. Surprinzator cine i-a fost alaturi

Adelina Pestritu, una dintre cele mai urmarite vedete din Romania pe retelele de socializare, fosta prezentatoare de televiziune si influencer in special in randul tinerilor, a petrecut noaptea dintre ani alaturi de sotul ei. Cei doi, insa, nu s-au bucurat singuri de intrarea in noul an.

Adelina Pestritu, jignita in ultimul hal. Dupa Oana Zavoranu, o alta vedeta a reactionat oribil

Dupa ce Oana Zavoranu i-a adus acuzatii grave, o alta vedeta a reactionat neasteptat la fosta sotie a lui Liviu Varciu. Iata de cine a fost jignita in ultimul hal Adelina Pestritu. Nimeni nu se astepta la asa ceva. De cine a fost jignita acum Adelina Pestritu Daca in ultima perioada Oana Zavoranu i-a pus .

Cum a petrecut Dubai de Revelion 2021. Luis Lazarus a fost acolo: Gata cu tampeniile si manipularea

Cum a petrecut Luis Lazarus Anul Nou? Acesta a ales sa se bucure de trecerea dintre ani chiar in Dubai. Ce a facut acolo si care sunt declaratiile spumoase ale vedetei? Cum a petrecut Luis Lazarus de Revelion 2021? Luis Lazarus a ramas fara cuvinte cand a ajuns in Dubai si a vazut mii de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )