Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine e Toma Corunt, candidatul la prezidentiale pe care n-o sa-l poti vota

Playtech Playtech,
Cine e Toma Corunt, candidatul la prezidentiale pe care n-o sa-l poti vota

Pe retelele sociale a aparut Toma Corunt, un candidat la alegerile prezidentiale putin diferit, dar pe care nu-l vei putea vota pe 10 noiembrie. Toma Corunt si-a anuntat candidatura la. continuă pe Playtech

VIDEO Ce se ascunde in spatele falsului candidat la prezidentiale Toma Corunt care a rupt Romania in doua: Intentia a fost, recunoastem, sa va suparam un pic

Toma Corunt, un candidat independent in cursa pentru prezidentiale, a reusit sa starneasca dezbateri aprinse. Aparut de nicaieri si cu viziuni discutabile, aspirantul la fotoliul de la Cotroceni a scos la iveala atat capacitatea romanilor de a face haz de necaz, cat si cateva adevaruri triste despre societatea in care traim.

Ce se ascunde in spatele falsului candidat la prezidentiale Toma Corunt

Ce se ascunde in spatele falsului candidat la prezidentiale Toma Corunt.

Toma Corunt, prezidentiabilul ROM, e motivul pentru care nu iei in serios alegerile

Cine e Toma Corunt? Iata o dilema pe care internetul a avut cateva ore intr-o zi cam lenesa de joi. O saptamana mai tarziu, brandul ROM si l-a asumat. Cativa oameni au presupus de la.

Falsul candidat Toma Corunt a scos ce e mai rau din oameni

Actorul Gabriel Constantin a dat viata unui nou candidat la prezidentiale care are valori inverse fata de cele ale unui om normal vrea sa faca din orice copac crose de golf si dulapuri, vrea sa impoziteze romanii din.

Cine este Gina Miller, femeia care i-a umilit de doua ori in justitie pe adeptii Brexitului

Militanta eurofila Gina Miller va intra in istorie drept femeia care a reusit de doua ori sa ii infranga in justitie pe adeptii Brexitului, comenteaza AFP, preluata de Agerpres. Marti, in urma unei actiuni avand-o ca reclamant principal pe Gina Miller, Curtea Suprema britanica a stabilit ca suspendarea Parlamentului decisa de premierul conservator Boris Johnson este ilegala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )