Libnet.ro
UNICEF

11:45

O fosta concurenta de la Vocea Romaniei se iubeste in secret cu Dragos Nedelcu de la FCSB. Cum s-au dat de gol

Playtech Playtech,
O fosta concurenta de la Vocea Romaniei se iubeste in secret cu Dragos Nedelcu de la FCSB. Cum s-au dat de gol

O fosta concurenta de la Vocea Romaniei se iubeste in secret cu un fotbalist de la FCSB. Gabriela Amzaru si Dragos Nedelcu au fost impreuna intr-o statiune montana si nu au postat poze impreuna pe retelele de socializare, dar s-au dat de gol in momentul in care au postat separat imagini din aceeasi locatie. Gabriela . continuă pe Playtech

Iulia Glavan s-a indragostit iremediabil de Horia Brenciu. Scene de iubire la Vocea Romaniei: Sa ne sarutam

O fosta concurenta a show-ului Vocea Romaniei a revenit pe scena talentelor si i-a luat prin surprindere pe jurati. in editia din aceasta vineri, pe 11 octombrie, aceasta si-a facut aparitia, in mod neasteptat. Mai mult, i-a marturisit lui Horia Brenciu cateva lucruri inedite, marturisindu-i artistului si dragostea pe care i-o poarta. Raspunsul juratului a .

A murit si nu a mai apucat sa-l vada la Vocea Romaniei. Teodor Danci, interpretare emotionanta pentru tatal sau

Teodor Danci a avut o interpretare cat se poate de emotionanta, pe scena de la Vocea Romaniei. Editia din seara de vineri l-a adus pe scena pe concurentul de la Vocea Romaniei Junior, antrenat in trecut de Andra. Adolescentul si-a dorit sa-i aduca un omagiu parintelui sau care a decedat, de aceea i-a dedicat un .

Decizie de ULTIMA ORA luata de cei de la PRO TV: Da, e vorba de indragita emisiune VOCEA ROMANIEI...

Emisiunea de talente Vocea Romaniei are parte de o schimbare importanta. De cand a aparut pe sticla, din 27 septembrie 2011, a urmat acelasi curs, modificand, in schimb, juratii, dar a revenit la sezonu.

Tudor Chirila loveste din nou! A injurat la Vocea Romaniei. Nu a avut niciun pic de rusine

Tudor Chirila loveste din nou, iar de aceasta data a injurat, in emisiunea Vocea Romaniei. Editia din seara de vineri, 11 octombrie, a show-ului muzical a fost umbrita de un alt moment din partea antrenorului. Acesta nu s-a putut abtine si a acaparat intreaga atentie cu o serie de versuri pe care le-a recitat, pentru .

Vocea Romaniei Live Video Online pe Pro TV Vezi emisiunea de vineri, 11 octombrie

Emisiunea de talente muzicale va fi difuzata pe Pro TV. Editia de vineri, 11 octombrie a show-ului Vocea Romaniei va incepe de la 20:30, la fel cum s-au obisnuit si pana acum telespectatorii. Multi sunt curiosi sa vada ce momente au fost pregatite de catre concurenti. Dar si cu ce reactii spontane ii vor intampina .

Manele la Vocea Romaniei? Schimbare majora de strategie la Pro TV! Ce se va intampla in show-ul cu Chirila si Smiley... (VIDEO)

Incredibil! Adriana Simionescu, fata cea mica a manelistului Adrian Minune, si-a incercat norocul la Vocea Romaniei, la doar 16 ani! IRINA LOGHIN iN STARE DE SOC! FUEGO A PATIT-O! FANII SUNT DEVASTATI.

Ce masina de lux are Horia Brenciu. Banii de la Vocea Romaniei ii ajung pentru un trai indestulat

Horia Brenciu a fost suprins recent aducandu-si baietelul cel mic de la gadinita. Artistul nu-si uita deloc datoriile de baza, asa ca indiferent de ce ar avea in program, se ocupa cat de des poate de micutii lui. Cu ce masina de lux si-a adus copilul acasa? Ce masina de lux are Horia Brenciu? Horia .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )