Libnet.ro
UNICEF

15:15

Ce se intampla daca refuzi sa te vaccinezi in Romania: Arafat a lamurit discriminarea

Playtech Playtech,
Ce se intampla daca refuzi sa te vaccinezi in Romania: Arafat a lamurit discriminarea

In spatiul public si pe retelele sociale s-au vehiculat numeroase restrictii derivate din reticenta unor oameni cand vine vorba de vaccinarea impotriva noului coronavirus. Raed Arafat a vrut. continuă pe Playtech

Ce se intampla daca bei 6 cani de apa cu bicarbonat de sodiu. Femeile sunt cele mai avantajate

Despre praful minune se stie deja ca are o multitudine de beneficii asupra sanatatii, insa putini sunt cei care cunosc trucul de mai jos. Punem pariu ca habar nu aveai ce se intampla daca bei 6 cani de apa cu bicarbonat de sodiu pe zi?! Este o solutie extraordinara pentru femei. De ce sa bei .

Ce se intampla daca mergi cu telefonul la toaleta. Specialistii trag un mare semnal de alarma

Multi avem obiceiul de a nu lasa telefonul din mana nici cand mergem la toaleta. Care sunt riscurile in fata carora ne supunem daca avem acest obicei? Specialistii nu-l recomanda deloc. De ce nu e bine sa mergi cu telefonul la toaleta? Explicatia specialistilor Toata lumea il are, pare un obicei inofensiv, dar in realitate .

Ce se intampla daca ne infectam cu COVID dupa prima doza de vaccin? Dr. Gheorghita ne spune cand suntem imunizati de fapt

O intrebare pe care multa lume o are este: daca te poti infecta cu SARS-CoV-2intre doza 1 si doza 2 de vaccin anti COVID. Coordonatorul campaniei de vaccinare in Romania, medicul Valeriu Gheorghita, ne lamureste.

Ce se intampla cu vaccinarea in Romania, pe 4 ianuarie. Valeriu Gheorghita a facut anuntul zilei

Cum toata lumea isi indreapta acum atentia spre imunizarea pentru coronavirus, coordonatorul campaniei a explicat ce se intampla cu vaccinarea in Romania, pe 4 ianuarie. Valeriu Gheorghita a facut anuntul zilei. Cate persoane vor vaccinate pe zi in Romania, imunizarea pentru COVID-19 a cadrelor medicale din linina intai cu lupta impotriva coronavirusului a inceput pe .

Ce se intampla de Boboteaza in Romania. Patriarhia Romana a facut anuntul surpriza

Evenimentele liturgice de la Catedrala Patriarhala, prilejuite de sarbatoarea Bobotezei Domnului din acest an, se vor desfasura in contextul restrictiilor impuse de respectarea regulilor sanitare, a anuntat Patriarhia Romana. Boboteaza in Romania, altfel decat o stim. Anuntul facut de Patriarhia Romana Boboteaza incheie ciclul celor 12 zile ale sarbatorilor de iarna, care se celebreaza pe .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )