Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce se intampla cu vaccinarea in Germania, Belgia si Franta. Guvernul a facut anuntul acum

Playtech Playtech,
Ce se intampla cu vaccinarea in Germania, Belgia si Franta. Guvernul a facut anuntul acum

Incredibil ce se intampla cu vaccinarea in Germania, Belgia si Franta. Guri rau intentionate au vehiculat pe retelele de socializare ca in tarile amintite ar fi fost oprita vaccinarea, lucru complet neadevarat, dupa cum a anuntat Guvernul Romaniei acum. Vaccinarile ar fi fost oprite in Germania, Belgia si Franta. Anuntul Guvernului despre ce se intampla, . continuă pe Playtech

Veste teribila pentru copiii din Romania. Nu se intampla nici in 2021: Guvernul a facut anuntul trist

Statul s-a angajat, statul s-a sustras. Copiii din Romania nu primesc cei 500 de euro pentru educatie nici in 2021. Amanarea e oficiala, aflam dintr-o ordonanta care a fost oficializata in ultima zi din 2020. Fara sprijin de la Guvern pentru copiii Romaniei: nu vor primi cei 500 de euro pentru educatie nici in 2021 .

Precizari dupa aparitia unor informatii inselatoare cu privire la vaccinarile din Europa: Se amesteca jumatati de adevar cu jumatati de neadevar

Autoritatile fac precizari dupa aparitia unor informatii inselatoare despre oprirea campaniilor de vaccinare impotriva COVID-19 in Germania, Belgia si Franta, sustinand ca acestea sdunt inexacte si amesteca jumatati de adevar cu jumatati de ne-adevar.

Autoritatile avertizeaza asupra aparitiei unor informatii inselatoare despre oprirea campaniilor de vaccinare anti-COVID-19 in Germania, Belgia si Franta: Amesteca jumatati de adevar cu jumatati de ne-adevar

Comitetului National de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva SARS-CoV-2 CNCAV) atrage atentia asupra raspandirii unor informatii inselatoare cu privire la oprirea campaniilor de vaccinare.

Ce se intampla de Boboteaza in Romania. Patriarhia Romana a facut anuntul surpriza

Evenimentele liturgice de la Catedrala Patriarhala, prilejuite de sarbatoarea Bobotezei Domnului din acest an, se vor desfasura in contextul restrictiilor impuse de respectarea regulilor sanitare, a anuntat Patriarhia Romana. Boboteaza in Romania, altfel decat o stim. Anuntul facut de Patriarhia Romana Boboteaza incheie ciclul celor 12 zile ale sarbatorilor de iarna, care se celebreaza pe .

Ce se intampla cu Oana Roman pe 14 ianuarie 2021. Vedeta a facut anuntul aseara

Anul 2021 se anunta promitator pentru Oana Roman. Desi acum pe jumatate, despartindu-se de sotul ei, Marius Elisei, in plan profesional, totul merge ca pe roate. Vedeta isi va indeplini unul dintre cele mai mari visuri. Fanii ii vor putea urmari din nou evolutia pe micile ecrane din 14 ianuarie. Oana Roman revine la TV.

Politia Romana a facut anuntul momentului. Ce se intampla pe 11 ianuarie, ca masura de protest

La finele anului trecut noul Guvern, condus de Florin Citu, anunta inghetarea salariilor bugetare, datorita crizei economice. Decizia a venit ca urmare a lipsei banilor la bugetul de stat. in acelasi timp exista si riscul de a intra in incapacitate de plata. Printre cei carora li s-au promis mariri salariale se afla si angajatii Ministerului .

George Simion a facut anuntul de care se temeau toti romanii: Traim intr-o dictatura militara!

George Simion vine cu un anunt care ii ingrijoreaza si mai mult pe unii dintre romani. Ce declaratii socante face acesta? Am inceput sa traim intr-o dictatura militara! Ce se intampla in cazul redeschiderii scolilor din Romania? George Simion, declaratii surprinzatoare despre vremurile pe care le tram Liderul formatiunii AUR acuza militarizarea procesului de decizie .

S-a sinucis inainte de sarbatori. Familia vedetei a facut anuntul oficial

Una dintre cele mai cunoscute vedete s-a sinucis inainte de sarbatori, la doar cateva zile de la implinirea a 50 de ani. Familia a facut anuntul oficial. Vedeta care s-a sinucis inainte de sarbatori La doar cinci zile de la implinirea varstei de 50 de ani, o vedeta s-a sinucis chiar inainte de sarbatori. Este .

Se modifica legea pensionarii anticipate? Ministrul Justitiei a facut anuntul momentului

Stelian Ion, Ministrul Justitiei, a transmis ca va propune abrogarea textului de lege vizand pensionarea anticipata a magistratilor, care a fost adoptat in anul 2018. El ar urma sa intre in vigoare de la data de 1 anuarie 2022. Se modifica legea pensionarii anticipate? in urma analizei pe care am facut-o cu privire la subiectul .

Cand se vor redeschide scolile, de fapt. Florin Citu a facut anuntul chiar azi

Dupa luni intregi in care au invatat online, elevii din Romania se intreaba cand se vor redeschide scolile, de fapt. Florin Citu a facut anuntul mult asteptat de parinti chiar azi. Cand se redeschid scolile Daca initial se vorbea despre intoarcerea elevilor in salile de clasa pe 11 ianuarie, in urma unei analize epidemiologice, autoritatile .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )