Libnet.ro
UNICEF

22:01

Mario Iorgulescu, mesaj dur despre Romania: Toata lumea se crede rege pe burta goala

Playtech Playtech,
Mario Iorgulescu, mesaj dur despre Romania: Toata lumea se crede rege pe burta goala

Mario Iorgulescu se afla internat intr-o clinica privata din Milano, Italia, unde a fost transferat de catre familie de la Spitalul Elias din Bucuresti. Fiul fostului presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) Gino Iorgulescu a postat in urma cu cativa ani o serie de mesaje pe retelele de socializare din care reiese ca era . continuă pe Playtech

Noi detalii despre starea de sanatate a lui Mario Iorgulescu. Ce s-a intamplat in salonul de la clinica din Milano

Noi detalii despre starea de sanatate a lui Mario Iorgulescu! Dupa ce vestile despre tanar au curs fara oprire inca din prima clipa in care a produs tragicul acident rutier, o perioada a incetat sa apara orice informatie despre el. Ce s-a intamplat in salonul clinicii din Milano unde este internat? Detalii despre starea de .

Vesti surprinzatoare despre Mario Iorgulescu. Fiul sefului LPF se simte mai bine si chiar se deplaseaza prin salon

Mario Iorgulescu se simte mai bine si chiar a se poate deplasa prin salon. Internat intr-una dintre cele mai mari clinici private din Italia, San Raffaele din Milano, fiul sefului Ligii Profesioniste de Fotbal.

Mario Iorgulescu, amuzat ca e un pericol la volan. Ce a postat tanarul pe Facebook dupa mai multe accidente

Mario Iorgulescu a avut mai multe accidente rutiere in Romania, dar si in strainatate, pana la momentul in care a ucis un barbat de 24 de ani. Inclusiv Mario Iorgulescu era constient ca e un pericol la.

Mario Iorgulescu, scarbit de Romania: N-am de ce sa ma intorc la falsitate

Mario Iorgulescu a fost scos din tara pentru tratament, dupa ce a provocat un accident mortal pe Soseaua Chitilei, insa ramane in atentia presei. Mai nou, ies la iveala postarile sale de pe site-urile de.

Mario Iorgulescu, amuzat ca e un pericol la volan: Ce a postat pe Facebook dupa mai multe accidente

Pana sa ucida un barbat de 24 de ani, cu doi copii acasa, Mario Iorgulescu avusese mai multe accidente rutiere in Romania, dar si in strainatate.

Victima lui Mario Iorgulescu, acuzata de trafic de droguri. Ce se intampla acum cu barbatul sechestrat in urma cu 3 ani

Victima lui Mario Iorgulescu este acuzata de trafic de droguri de mare risc. Ce se intampla cu barbatul sechestrat acum trei ani si batut cu ciocanul de snitele? V. I, victima lui Mario Iorgulescu, acuzata de trafic de droguri Tanarul care l-a acuzat, in 2016, pe Mario Iorgulescu si fratii Kalu ca l-au sechestrat si batut .

Cum s-a imbracat Oana Roman la botezul fetitei lui Mihai Morar. Ce a observat toata lumea la tinuta ei

Oana Roman a fost invitata la botezul fetitei lui Mihai Morar, iar vedeta a atras din nou toate privirile cu tinuta vestimentara pe care a ales-o si cu sandalele pe care a ales sa le poarte. Ea a postat o fotografie pe contul personal de Instagram, unde fanii i-au comentat alegerile. Oana Roman, in rochie .

Mario Iorgulescu, scarbit de Romania: N-am de ce sa ma intorc la falsitate si la bataie de joc unde toata lumea se crede rege pe burta goala

Accidentul mortal provocat de fiul lui Gino Iorgulescu putea fi evitat, daca Mario era lasat sa traiasca in Elvetia, acolo unde a terminat liceul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )