Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ce nume va avea Dorian Popa in buletin. Si-a socat mama si iubita cu decizia asta

Playtech Playtech,
Ce nume va avea Dorian Popa in buletin. Si-a socat mama si iubita cu decizia asta

Dorian Popa si-a surprins fanii cu inca un lucru nebunesc pentru a sarbatori numarul impresionant pe care l-a adunat la retelele de socialire. Celbrul jurat de la Nex Star si-a schimbat numele in buletin si si-a socat mama cu decizia luata. Dorian Popa si-aschimbat numele in buletin Celebrul Dorian Popa a facut o schimbare de . continuă pe Playtech

Este oficial! Dorian Popa isi schimba numele din buletin si se va numi si Hatz

Dorian Popa, unul dintre cei mai ascultati artisti de la noi, a luat o hotarare la inceput de an. Artistul a decis sa isi schimbe prenumele din buletin. Mai exact, Dorian Popa vrea sa mai adauge in cartea de indentitate si numele melodiei care l-a facut celebru: Hatz.

Dorian Popa isi va schimba prenumele din buletin. Cum se va numi celebrul cantaret

Cantaretul Dorian Popa a decis sa-si schimbe prenumele, in sensul de a adauga in buletin numele care l-a facut celebru: Hatz. Anuntul este publicat in Monitorul Oficial.

Dorian Popa a facut o eroare inimaginabila. De ce s-a imprumutat la banca, desi avea bani

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciati artisti, avand un mare succes si in mediul online. Cantaretul a reusit sa isi indeplineasca visele, dar are si un mare regret. E cea mai mare greseala pe care a facut-o artistul. Dorian Popa a facut o eroare inimaginabila Dorian Popa a cunoscut drumul succesului, cu toate .

Dorian Popa isi schimba numele: E o propunere zurli, asa cum zice mamisor

Dorian Popa este hotarat. Vrea sa-si schimbe numele din Dorian Laurentiu Popa in Dorian Hatz Popa. Apelativul Hatz a devenit viral la nivel national, iar cantaretul a scos si o piesa folosind acest.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )