Libnet.ro
UNICEF

01:05

Placido Domingo, infectat cu coronavirus. Cine a facut anuntul

Playtech Playtech,
Placido Domingo, infectat cu coronavirus. Cine a facut anuntul

Starul de opera Placido Domingo a fost pozitiv pentru virusl COVID-19, a confirmat artistul duminica pe pagina sa de Facebook. Vestea a facut inconjurul internetului iar mesajele fanilor de pe retelele de socializare nu au contenint sa apara. Placido Domingo, infectat cu coronavirus Domingo a spus ca in prezent este in stare de sanatate buna, . continuă pe Playtech

Placido Domingo a anuntat ca este infectat cu noul coronavirus. Familia mea si cu mine ne-am izolat si vom ramane in izolare pentru cat timp va fi necesar

Placido Domingo a anuntat ca este infectat cu noul coronavirus. Tenorul asigura, printr-o postare pe Facebook, ca ramane izolat dupa ce a contractat boala. Placido Domingo a facut public, prin intermediul.

Placido Domingo a fost infectat cu coronavirus. Am avut febra si tuse, acum ma simt bine

Tenorul spaniol Placido Domingo a anuntat ca a fost infectat cu coronavirus.

Placido Domingo, testat pozitiv cu coronavirus VIDEO

Cantaretul de opera spaniol Placido Domingo a declarat, duminica, ca a fost infectat cu coronavirus si ca s-a izolat, impreuna cu familia sa. Celebrul artist a indemnat, de asemenea, lumea sa stea in casa.

Tenorul Placido Domingo, depistat pozitiv cu COVID-19

Tenorul si dirijorul Placido Domingo, in varsta de 79 de ani, a anuntat, duminica, pe Facebook, ca a fost testat pozitiv cu coronavirus, transmite News. ro .

Vestea buna pe care o asteptau toti pensionarii! Ministrul Muncii a facut anuntul

In plina pandemie de coronavirus, mii de pensionari sunt ingrijorati cu privire la soarta lor. in afara faptului ca acestia fac parte dintr-un grup vulnerabil in fata efectelor grave ale coronavirusului, problema pensiilor le da batai de cap suplimentare. Cu toate acestea, o veste buna nu intarzie sa apara din partea Ministrului Muncii, Violeta Alexandru.

Cand a nins in luna martie in Romania. Zilele cu ghinion din istoria tarii. Meteorologii au facut anuntul

De cand nu a mai nins in Romania in luna martie? Desi meteorologii au anuntat sincopele de care vom avea parte la inceputul primaverii, romanii tot au ramas socati de conditiile meteo anormale pentru perioada in care ne aflam. Ce anunta specialistii acum? Cand a nins in luna martie in Romania? Meteorologii au anuntat faptul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )