Libnet.ro
UNICEF

13:45

Printul Harry si Meghan Markle, decizie radicala. Fanii sunt socati de masura luata in 2021

Playtech Playtech,
Printul Harry si Meghan Markle, decizie radicala. Fanii sunt socati de masura luata in 2021

Printul Harry si Meghan Markle, decizie radicala in 2021: renunta definitiv la retelele de socializare. Cuplul nu va mai folosi Internetul pentru a-si promova Fundatia Archewell si nici conturile personale virtuale. 2021, an cu decizii. Printul Harry si Meghan Markle au socat din nou Ducele si ducesa de Sussex nu se vor mai intoarce niciodata . continuă pe Playtech

Printul Harry si Printul William incearca sa se impace. Ce eforturi colosale au depus, mai ales de sarbatori

Ducele de Cambridge si Ducele de Sussex s-au reconectat in timpul sarbatorilor si acum vorbesc regulat prin apel video, a sustinut un expert regal. Printul Harry si Printul William incearca sa se impace Printul Harry, in varsta de 36 de ani, si Meghan Markle, in varsta de 39 de ani, locuiesc in prezent in conacul .

Care este motivul pentru care printul Harry si sotia sa Meghan renunta la social media

Printul Harry si sotia sa Meghan renunta la social media, cuplul luand aceastaca parte a noului lor rol progresiv sidin cauza urii simtite din meajele internautilor.

Sunday Times: Printul Harry si sotia sa Meghan renunta la social media

Printul Harry si sotia sa Meghan au renuntat la social media si nu vor mai folosi platforme ca Twitter sau Facebook, anunta Sunday Times, citat de News. ro.

Printul Harry si sotia sa Meghan renunta la social media

Printul Harry si sotia sa Meghan au renuntat la social media si nu vor mai folosi platforme ca Twitter sau Facebook sustine Sunday Times si News. ro.

Meghan Markle, veste teribila, primita chiar acum. A patit-o din cauza plecarii in SUA

Meghan Markle a ratat oficial sansa de a devenit cetatean al Marii Britanii din cauza plecarii in SUA. Era nevoita sa locuiasca in Regatul Unit timp de trei ani inainte de a solicita cetatenia si de a se califica legal pentru un pasaport britanic. Veste pentru Meghan. A ratat sansa de a deveni cetatean britanic .

Alex Bodi a uitat-o complet pe Bianca Dragusanu. Ce a transmis chiar acum: fanii sunt uimiti

Desi cand era in inchisoarea ii statea mintea la ea, chiar daca acasa il astepta Daria, Alex Bodi a demonstrat astazi ca a uitat-o complet pe Bianca Dragusanu. Afaceristul i-a facut o declaratie de dragostei actualei sale partenere. Pretioasa mea, a alintat-o acesta. Alex Bodi, declaratie de dragoste pentru Daria. Afaceristul a uitat-o complet pe .

A ajuns la fundul sacului? Meghan Markle a cheltuit pe haine, in 2020, doar un sfert din suma alocata garderobei in 2019

De cand a devenit sotia Printului Harry, acum doi ani, Meghan a facut parada de tinute de top, semnate de branduri precum Dior, Givenchy, Prada si Chanel, la care a accesorizat un numar impresionant de bijuterii costisitoare. insa, de cand a parasit familia regala britanica si s-a mutat in SUA, fosta actrita a facut o schimbare simtitoare in garderoba sa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )