Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ruby, in cea mai surprinzatoare imagine. Asa arata inainte de operatiile estetice

Playtech Playtech,
Ruby, in cea mai surprinzatoare imagine. Asa arata inainte de operatiile estetice

Ruby, fire excentrica cum o stie toata lumea, reuseste sa uimeasca cu fiecare aparitie, atat pe retelele de socializare, cat si offline. Chiar si asa, atuurile fizice nu au fost mostenite in totalitate. Ruby, in cea mai surprinzatoare imagine De altfel, Ruby a fost mereu extrem de deschisa cu privire la imbunatatirile pe care le-a . continuă pe Playtech

Acte necesare pentru divort la notar cea mai rapida cale spre despartire

In vremurile actuale, tot mai multe cupluri, aleg sa renunte la juramintele facute, din diferite motive personale. Poate ca din frica de singuratate sau orbiti de iubire, aleg ca treaca la pasul urmator inainte de a cunoaste foarte bine partenerul. Dupa o perioada de timp, cel de langa incepe sa isi arate adevaratele obiceiuri, iar .

Cea mai frumoasa femeie din lume are 19 ani. Chipul ei a fost ales dintre 100 de femei

Cum arata cea mai frumoasa femeie din lume? Aceasta este o tanara de doar 19 ani, iar trasaturile ei au fost alese de un public numeros. A primit locul 1 din 100 de femei. Care sunt standardele frumusetii anului 2021? Cea mai frumoasa femeie din lume Imaginea se pastreaza pe podium in vremurile noastre. Desi .

Dolarul a avut joi cea mai rea zi de dupa 2017, punand capat unui an haotic

Dolarul a consemnat, joi, cea mai mare scadere dupa 2017, punand capat unui an haotic, in care moneda a fost folosita ca plasament sigur in martie, cand panica provocata de raspandirea Covid-19 a atins nivelul maxim in Statele Unite, inainte de a scadea in urma masurilor de stimulare fara precedent luate de Rezerva Federala Fed) pentru sustinerea economiei, transmite Reuters, preluata de Agerpres.

Dolarul a consemnat joi cea mai mare scadere dupa 2017, punand capat unui an haotic

Dolarul a consemnat, joi, cea mai mare scadere dupa 2017, punand capat unui an haotic, in care moneda a fost folosita ca plasament sigur in martie, cand panica provocata de raspandirea Covid-19 a atins nivelul maxim in Statele Unite, inainte de a scadea in urma masurilor de stimulare fara precedent luate de Rezerva Federala Fed) pentru sustinerea economiei, transmite Reuters.

EUROSTAT: Bulgaria si Romania, cea mai scazuta rata de angajati in domeniul curateniei cladirilor

Peste trei milioane de persoane lucrau in domeniul curateniei generale a cladirilor in 2018 in cele 27 de state membre ale Uniunii Europene, reprezentand 2,3% din numarul total de angajati din economia non-financiara, iar cea mai scazuta rata de angajati in acest domeniu se inregistra in Bulgaria si Romania, arata datele publicate luni de Oficiul European de Statistica.

Lista completa de preturi la energie electrica. Care e cea mai ieftina oferta de pe piata

De la 1 ianuarie 2021, piata de energie electrica a fost liberalizata, ceea ce inseamna ca fiecare roman isi poate alege furnizorul in functie de tarif. Aceasta este lista completa de preturi la energie electrica. Afla si tu care e cea mai ieftina oferta de pe piata! Oferte la energia electrica Odata cu liberalizarea pietei .

Dolarul american a avut joi cea mai rea zi de dupa 2017. Previziunile economistilor pentru anul 2021

Dolarul a inregistrat in ajunul Anului Nou cea mai mare prabusire dupa anul 2017, in contextul unui an marcat de criza sanitara si de blocaje care au reprezentat grele lovituri pentru.

Anuntul Banca Transilvania despre cea mai mare schimbare din 2020 cand vine vorba de plati

Banca Transilvania sustine ca numarul de plati cu telefonul a crescut fata de 2019. E de asteptat ca tendinta sa se mentina in 2021. Banca Transilvania arata caa ajuns la un numar.

COVID-19. Ilfov, judetul cu cea mai mare rata de incidenta. Este urmat de Timis si municipiul Bucuresti

Doar trei judete au mai ramas cu o rata de incidenta a cazuri de COVID-19, mai mare de 3 la 1. 000 de locuitori. Este vorba despre municipiul Bucuresti, judetul Timis si judetul Ilfov, dupa cum a infromat.

Prognoza meteo, azi, 4 ianuarie 2021. Vreme inchisa in cea mai mare parte a teritoriului. Temeperaturile se mentin ridicate pentru aceasta perioada

Meteorologii anunta vreme inchisa in prima zi a saptamanii. Chiar daca cerul va fi innorat, maximele din termometre vor ramane in continuare ridicate, fiind mult mai mari fata de normalul perioadei de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )