Libnet.ro
UNICEF

11:30

Anna Lesko are o reteta speciala pentru cozonaci. Care este secretul artistei

Playtech Playtech,
Anna Lesko are o reteta speciala pentru cozonaci. Care este secretul artistei

Anna Lesko este o bucatareasca desavarsita, lucru pe care l-am putut observa cu totii la Ferma, show difuzat pe PRO TV. Cum mai este doar o zi pana la Craciun, pregatirile sunt in toi si in casa vedetei, mai mult cu cat gastronomia ii e pasiune. Aceasta nu pare sa manance toate delicatesele din porc, . continuă pe Playtech

Care este cea mai buna faina pentru cozonaci, de fapt. La ce trebuie sa fim atenti, nu face aceasta greseala

Cozonac romaneste: kozo712;nak) sau Kozunak in bulgara: 1082;1086;1079;1091;1085;1072;1082; kozo712;nak) este o paine speciala dospita, traditionala pentru Romania, Bulgaria si Serbia. Bogat in oua, lapte si unt, este pregatit de obicei pentru Pasti in Bulgaria si pentru fiecare sarbatoare majora Craciun, Paste, Revelion, Rusalii) in Romania si Moldova. Desertul se poate prepara in diferite moduri, folosind .

Fostul procuror Mircea Negulescu, trimis in judecata de Sectia speciala pentru represiune nedreapta

Fostul procuror Mircea Negulescu a fost trimis in judecata de Sectia speciala pentru savarsirea infractiunilor de cercetare abuziva, represiune nedreapta, instigare la represiune nedreapta, influentarea declaratiilor, inducerea in eroare a organelor judiciare, fals intelectual si abuz in serviciu.

CELE MAI TARI BANCURI CU SPORTIVI: Mesaj pentru cei care iubesc parasutismul

Pentru cei care iubesc parasutismul. Daca vreodata o sa sari cu parasuta si nu ti se deschide . relaxeaza-te si admira peisajul. Alta ocazie nu mai prinzi. *** - Tata, ce se intampla cu un.

Amenda de 2.500 de lei pentru turistii care nu respecta regulile si raman pe partii dupa inchiderea acestora, la Sinaia

Autoritatile din Sinaia au decis aplicarea unor amenzi de 2. 500 de lei turistilor care nu respecta regulile stabilite pentru domeniul schiabil al statiunii, ramanand pe partii dupa incheierea programului de functionare a instalatiilor de transport pe cablu. Primarul statiunii sustine ca nu va tolera exprimari de genul Hai ca a venit taxiul din partea unor turisti bauti care cer interventia Salvamont pentru ca nu s-au aflat la telegondola atunci cand aceasta a facut ultima cursa zilnica de coborare de pe munte.

CORONAVIRUS |Sinaia: Amenda de 2.500 de lei pentru turistii care nu respecta regulile domeniului schiabil si raman pe partii dupa inchiderea acestora

Autoritatile din statiunea Sinaia, judetul Prahova, au hotarat aplicarea unei amenzi in cuantum de 2. 500 de lei turistilor care nu respecta regulile stabilite pentru domeniul schiabil al statiunii, ramanand.

Amenda de 2.500 de lei pentru turistii care nu respecta regulile domeniului schiabil, in statiunea Sinaia

Autoritatile din statiunea Sinaia de pe Valea Prahovei au decis aplicarea unei amenzi in cuantum de 2. 500 de lei turistilor care nu respecta regulile stabilite pentru domeniul schiabil al statiunii, ramanand pe partii dupa incheierea programului de functionare a instalatiilor de transport pe cablu, transmite News. ro.

Arafat, recomandari pentru romanii care merg in vizita de sarbatori: Sa deschida geamurile sa se aeriseasca si sa poarte masca

Secretarul de stat Raed Arafat le transmite romanilor ca de sarbatori sa evite sa primeasca vizite, chiar si din partea membrilor familiei cu care nu locuiesc in mod constant, dar, daca totusi primesc musafiri, sa deschida geamurile incaperii si sa poarte masca de protectie, mai putin in momentul in care mananca.

Vestea buna din 2020 pentru cei care au astfel de telefoane Samsung

Samsung a reusit sa reduca diferenta la un capitol important: actualizarile. Astfel, in 2020, sunt cateva modele care profita din plin. Modul in care functioneaza actualizarile pe.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )