Libnet.ro
UNICEF

17:15

Cea mai buna placinta cu mere. Secretul retetei vechi de sute de ani

Playtech Playtech,
Cea mai buna placinta cu mere. Secretul retetei vechi de sute de ani

Care este cea mai buna reteta pentru o placinta cu mere pe cinste? Cei dragi iti vor cere modul de preparare dupa ce vor gusta! E desertul preferat al multora, dar nu toti stiu secretul care o face perfecta. Reteta pentru placinta cu mere Placinta cu mere e una din bucatele copilariei. Alaturi de chec, . continuă pe Playtech

Cum se prepara cea mai buna ciorba de burta. Reteta secreta si extrem de sanatoasa

Ciorba de burta este un tip de mancare traditionala romaneasca. Exista multe variante ale acestei retete raspandite in toata tara, care difera de la o regiune la alta. Cert este ca ii e specifica acrirea cu lamaie, dar si adaugarea de mult usturoi. De-a lungul timpului s-a mentinut si adaugarea de otet in preparat. Astazi .

Horoscop 18 ianuarie 2021. Cea mai buna zi pentru zodia Leu. Ce se intampla azi

Horoscop 18 ianuarie 2021. Vesti bune pentru Lei, inca de la inceputul saptamanii. Acestor nativi le-au suras astrele, din cosmos. Numerele norocoase ale zilei de luni sunt 2, 14, 26, 42 si 58. Culorile potrivite pentru azi sunt argintiu si alb. Horoscop 18 ianuarie 2021 Berbec Azi este despre relatii. Unele au nevoie de o .

Cum ascunzi ca scrii un mesaj pe Signal, cea mai buna alternativa la WhatsApp

Dupa ce WhatsApp a decis sa-ti partajeze toate datele personale cu Facebook in scopul monetizarii lor, migratia catre Signal s-a accelerat. Ramane doar sa inveti sa profiti de.

18 ianuarie, cea mai deprimanta zi a anului. Medicii ne spun ce mancam ca sa fim mai fericiti: Nu e suficient sa consumam ciocolata

18 ianuarie cea mai deprimanta zi a anului. Cea de-a treia zi de luni din ianuarie, corespunzatoare datei calendaristice de 18 ianuarie, este considerata cea mai deprimanta zi a anului.

Povestea discului de la Nebra - Un fals extrem de bine facut sau cea mai veche reprezentare a cerului?

Un disc descoperit in 1999 in Germania a ajuns sa fie printre cele mai controversate piese arheologice din Europa, unii spunand ca este o piesa exceptionala de acum 3. 600 de ani, in timp ce altii spun ca este un fals. Discul este controversat si pentru modul in care a fost descoperit si recuperat. Discul ceresc de la Nebra este din bronz, are 32 cm diametru si 2,2 kg greutate cu o patina verde-albastra si cu incrustatii de aur. Se crede ca discul este cea mai veche reprezentare a cerului nocturn descoperita vreodata.

CORONAVIRUS |Judetul Timis inregistreaza cea mai mare rata de infectare la 1.000 de locuitori. Este urmat de Ilfov si Cluj

Judetul Timis inregistreaza cea mai mare rata de infectare cu SARS-CoV-2, ajungand la 4. 34 de imbolnaviri la 1. 000 de locutori. Imediat dupa, urmeaza judetul Ilfov cu o rata de infectare de 3. 72 si Cluj cu o .

Meteo ianuarie. Cum va fi vremea in Romania, dupa cea mai geroasa noapte din 2021

Meteo februarie 2021. Meteorologii ANM au anuntat cum va fi vremea in Romania, dupa cea mai geroasa noapte din acest an. e se intampla cu temperaturile, cititi in articolul de mai jos. Meteo Februarie 2021. Cum va fi vremea in utmatoarea luna. Unde sunt anuntate ploi in exces Meteo ianuarie. Meteorologi Administratiei Nationale de Meteorologie .

Piata auto din UE a avut anul trecut cea mai mare scadere de cand exista statistici

Piata masinilor noi a scazut in statele UE cu 24% anul trecut, fiind cea mai mare scadere de cand exista statistici ACEA, iar nivelul de 9,9 milioane de masini este cel mai mic inregistrat de cand asociatia publica date anuale. Piata romaneasca a scazut cu 22%, iar dintre pietele mari, cea spaniola a scazut cel mai mult, cu 32%. Dintre toate pietele auto, Danemarca a scazut cel mai putin 12%), iar Croatia cel mai mult 43%).

Blue Monday 2021: Azi e cea mai deprimanta zi din an. Cati romani sufera de depresie

Luni, 18 ianuarie, este Blue Monday sau Lunea Albastra, o denumire din engleza ce desemneaza cea mai deprimanta zi a anului 2021. De ce este azi, 18 ianuarie 2021, Blue Monday, cea mai deprimanta zi.

Azi e Blue Monday, cea mai deprimanta zi din an. Ce formula au folosit psihologii pentru a stabili acest lucru

In 2005, psihologul Cliff Arnall, fost profesor la Universitatea Cardiff din Marea Britanie, a venit cu o formula menita sa prezica cea mai deprimanta zi a anului. Ecuatia lui sugereaza ca a treia zi de luni din ianuarie care anul acesta pica pe 20 ianuarie este cea in care nefericirea atinge punctul culminant.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )